Серис Морган - Всичко за съпругата на Ръсел Хауърд

Серис Морган е зашеметяващата съпруга на Ръсел Хауърд, роден в Англия комик, телевизионен водещ и актьор, известен най-вече с телевизионните си програми Добрите новини на Ръсел Хауърд и Часът на Ръсел Хауърд. Серис е гериатър. Тя работи в NHS.

Бързи факти

Пълно име Серис Морган
Първо име Череша
Фамилия Морган
Професия Съпруга на знаменитост
Националност Английски
Държава на раждане Великобритания
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Семейно положение Женен
Съпруг Ръсел Хауърд
Женен Дата юни 2019 г

Тя излиза с Хауърд в продължение на 15 години, преди да се омъжи за него на тайна сватба.

Серис беше на 17, когато започна да се среща с приятеля на брат си Хауърд, който беше на 21 по това време, през 2001 г. Двамата излизаха 15 години, преди да се отправят към пътеката на частна сватба през юни 2019 г. През 2018 г. Хауърд обяви брака си със Серис на Коледният крекер на Алън Кар. Сред знаменитостите на частната им сватба бяха английската актриса и комик Рошан Конати и британският комик и актьор Грег Дейвис. Хауърд разказа забавно събитие на сватбата си, в което чичо му попита Грег какво прави за кариерата си, на което Грег отговори, че е артист, на което чичо му попита дали е цирк или нещо друго.

  Серис МорганГодини наред Хауърд успяваше да държи Серис далеч от светлината на прожекторите.

Серис и Хауърд се срещаха от 2004 г., но Хауърд, известен човек, държеше Серис далеч от светлината на прожекторите в продължение на няколко години. Серис имаше сериозна професия и беше клоун, каза той тогава, обяснявайки защо премълчава връзката им. Хауърд отиде да се бие, след като тя отговори с „да“ на предложението му. Howard призна, че е преминал към битка, след като Cerys отговори с „да“ на предложението му в The Jonathan Ross Show.

Според него той е бил в Япония, когато е предложил брак на Cerys, на което тя е отговорила с „да“, а три часа по-късно той е отишъл да се бие до майка си. На въпрос дали не е доволен от отговора й, той каза, че трябва да участва в сумо битка. Той също така обсъди сватбения си ден, твърдейки, че в речта му имаше няколко подигравки. Баща му освирква, когато брат му, който му беше кум на сватбата, изнесе речта. Когато брат му започна да си спомня за странното им възпитание, баща му каза: „Защото не те харесвахме“. По същия начин, когато бяха провъзгласени за съпруг и съпруга, кучето им, което носеше пръстена, почти повърна.

Тя беше активно ангажирана в битката на първа линия срещу коронавируса.

Cerys беше активен участник в битката срещу вируса по време на първата пандемия от коронавирус през 2020 г. Тя беше в шестмесечен отпуск, за да помага на фронта, но времето й беше съкратено. През този период тя и съпругата й са разделени. Хауърд го държал насаме с родителите му в дома му в Бат, когато бил дете, за да може Серис да бъде в по-голяма безопасност в дома им в Лондон сред другите лекари.

  Серис Морган

В интервю Хауърд каза, че в началото е било странно, защото е имало невероятна гордост от една страна и безпокойство от друга, гледайки медицинските сестри и лекари в пълно оборудване за ЛПС, включително съпругата му.

Тя е собственик на куче

Серис няма деца от дългогодишния си любовник, превърнал се в съпруг, Ръсел Хауърд. Но тя е собственик на куче. Арчи, техният Джак Ръсел Териер, е техният домашен любимец. Тричленното семейство живее в Камдън, Лондон.

Хауърд призна през 2018 г., че ще бъде ужасен баща, след като заяви, че ще се ожени през следващата година и че децата ще преобразят живота му. Той отбеляза, че се смята за късметлия да има интелигентна и брилянтна приятелка, която сега е негова съпруга и може да се справи с отглеждането, и че всичките му мечти са в нейни ръце.

Никога преди не сме виждали Ръсел.

Ръсел Хауърд винаги е бил представян в медиите като обичаща забавленията личност, която кара другите да се смеят, но в подкаст, наречен Дневникът на един изпълнителен директор, беше показана друга негова страна, представяйки го като вдъхновяващ, полезен и уязвим Ръсел Хауърд . Тя приписва неговото чувство за хумор и решителност съответно на майка му и баща му.

Ръсел описва майка си като топла, мъничка жена с бръчкащи очи, която винаги е изключително забавна, няма представа за власт и по своята същност е светла и радостна. Тя описва как воденето на майка му в хотелска стая му напомня за нас като деца, тъй като тя се ентусиазира и се радва на света, но баща му е тих, но упорит човек.

Ръсел отбелязва, че е отгледан от два различни типа доминиращи личности. Ръсел също така твърди, че след като откриеш, че можеш да разсмиваш другите, става пристрастяване. Той вярва, че правенето на стендъп комедия е много забавно и също така го описва като опасен наркотик.

Той също така каза, че се занимава със стендъп от 18-годишен, което му позволи да разкрие механизма, чрез който можете да постигнете живота и че всичко е тъжно, радостно, добро, странно и т.н. Ръсел също така разкрива, че интересното при всички комикси е, че ако човек се окаже в странен или трагичен сценарий, в действителност винаги има малка част от мозъка, която вярва, че може да има мъничко в това.

Той разказва как са имали тежка болест, която ги е накарала да не присъстват наистина там, където са. Ръсел също каза, че всеки комик, когото познава, има нещо, при което реалността винаги се явява на прослушване за място на снимачната площадка. Ръсел твърди, че управлява нещата, като наблюдава всички незначителни неща, които отбелязва на телефона си, и всички тези точки в крайна сметка намират своя път. Можем да твърдим, че свързваме точките с обществото.

Нетна стойност

Действителната нетна стойност на Cerys е неизвестна, но тя изкарва добре като лекар на първа линия. Към днешна дата нейният съпруг Ръсел Хауърд има нетна стойност от по-малко от 4 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации