Луиза Джибелини - Всичко, което трябва да знаете за нея

Луиза Джибелини е добре известна с бившия си съпруг Карло Анчелоти, роден в Италия професионален футболен мениджър, който е бивш играч и в момента управлява Евертън във Висшата лига.

Бързи факти

Пълно име Луиза Джибелини
Първо име Луиз
Фамилия Джибелини
Рождена дата N/A
Родно място N/A
Височина N/A
Тегло N/A
Професия Бивша съпруга на знаменитост
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо

Връзка и отношения с Луиза Джибелини

Превъзходният мениджър е този, който може не само да печели, но и да управлява всеки поотделно, както и екипа. Карло иска неговият играч да се подобри и да процъфтява дори след спечелването на шампионата. Той имаше значителни успехи през целия си мандат в Милан и Реал Мадрид, след като спечели три титли на Шампионската лига на УЕФА, два пъти с Милан и веднъж с Реал Мадрид. Той е един от най-добрите и успешни мениджъри, спечелил три пъти Шампионската лига на УЕФА, два пъти Световната купа на ФИФА и четири титли в местната лига. Според Международния институт по футболна история и статистика той е обявен за най-добрия треньор в света през 2007 г. Евертън получава страхотна сделка с мениджър с уменията на Карло.

Луиза и Карло разменят брачните си обети през 1983 г. Двойката остава заедно и се наслаждава на 25-годишния си брак. Двамата имат две деца в резултат на брака си. Едното е момиче на име Катя Анчелоти, а другото е син на име Давиде Анчелоти. Катя вече е омъжена жена, след като се омъжи за Мино Фулко. Имаха грандиозна сватба в Сант Анджело. 30-годишният Давиде е най-младият помощник-мениджър във Висшата лига, следвайки стъпките на баща си. Лукас и Леон, близнаци, родени от сина им Давид и партньорката му Ана Галоча, станаха баба и дядо на двойката.След развода им бившият й съпруг започва да се среща с румънката Мариан Крету, с която има кратка връзка. По-късно той започва да се среща с Мариан Барена Макклей, канадска бизнесдама. Те се запознаха, когато Карло беше с Челси, а тя беше консултант на Elsworthy Capital в Лондон. Той има връзка с приятелката си от 2011 г. Сватбата на Луиза и Карло беше интимна, като присъстваха само семейство, роднини и близки приятели. Те не са издали повече подробности за сватбата си. Втората сватба на Карло с Мариан, от друга страна, беше пищно планирана през юли 2014 г. Сватбата им се състоя в техния крайбрежен дом в Западен Ванкувър, с гости на знаменитости, включително певецът Дейвид Фостър, комикът Крис Тъкър, Андре Агаси и Щефи Граф, и беше последвано от празненство в хотел Pacific Rim. Няколко дни след решението им да се разделят, тяхната продължила повече от две десетилетия връзка приключи с развод. Карло заяви в интервю, че той, както много други двойки, е имал възходи и падения в брака си. Те се явиха в съда в Парма, за да искат раздялата си. През 2008 г. те окончателно се развеждат.

Луиза Гибелини Нетна стойност

Тя стои далеч от светлината на прожекторите, запазвайки личния и бизнес живот в тайна. В резултат на това няма информация за нейното нетно състояние към октомври 2022 г.

Популярни Публикации