Анджела Ванити - Wiki, биография, възраст, височина, гадже, кариера, нетна стойност

Анджела Суета е влогър в YouTube от Съединените щати. В канала DiamondForever15 Анджела Венти споделя опита си като транссексуална жена. Научете повече за Angela Vanity Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Анджела Суета
Дата на раждане: 26 декември 1996 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 55 кг
Нетна стойност 1 милион долара
Родно място Маями, Флорида
Националност американски
Twitter Туитър на Анджела Ванити
Youtube Анджела Ванити Youtube
Instagram Анджела Ванити в Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Анджела Венти, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Анджела Венти? Анджела Венти е 26-годишна жена. Тя е родена в Маями, Флорида на 26 декември 1996 г. Името й е Дориан Гарсия и е родена под знака на Козирог. Освен това тя не е разкрила самоличността на своите родители или братя и сестри.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Анджела Венти? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта) Зашеметяващата Анджела Ванити има прекрасен характер. Косата й е кафява, а очите й са лешникови  Анджела Суета

Анджела Ванити с приятеля си Източник: Instagram

Анджела Ванити Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Анджела Венти? Анджела Венти е популярна в платформи за социални мрежи като Instagram и Twitter, но тя няма акаунт във Facebook. Тя е натрупала значителна база от фенове. По същия начин тя има около 108 хиляди последователи в Instagram под потребителското име @angelavanityyofficial и повече от 10,6 хиляди последователи в Twitter. Освен това каналът й в YouTube има над 366 хиляди зрители.

Анджела Венти, талантлив и трудолюбив YouTuber, е натрупала значително състояние. Нетното състояние на Анджела Венти е 1 милион долара към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Анджела Венти започва кариерата си в YouTube през март 2012 г., според нейното образование. Няколко месеца по-късно тя пусна първия си филм, наречен Mommy Dearest PARODY! По същия начин тя описва преживяванията си като транссексуална жена в своя YouTube канал DiamondForever15. Нейната трансформация е изобразена в един от най-известните филми. Нейното най-ново видео, озаглавено Q+A: TRANSITIONING, Piercings, Boyfriend,Boobs | AngelaVanity, беше публикуван на 10 август 2016 г. Този видеоклип получи повече от 164 303 гледания. МОТИКАТА Е ЖИВОТА!!! | AngelaVanity, с над 240 882 гледания, е едно от най-известните й качвания в канала й.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Анджела Венти? Съобщава се, че Анджела Венти е необвързана, според състоянието на връзката й. Не е омъжена и няма деца. Сега тя е заета както с ученето, така и с работата си. Освен това тя може да търси правилния играч.

Що се отнася до предишните й връзки, тя преди това е била чрез връзка. Тя също изброи предишното си прекъсване на връзката във видеоклипа в YouTube We Broke Up.

Факти

  • Анджела Венти е влогър в YouTube от Съединените щати.
  • В канала DiamondForever15 Анджела Венти споделя опита си като транссексуална жена.
  • Що се отнася до предишните й връзки, тя преди това е била чрез връзка.
  • Тя също изброи предишното си прекъсване на връзката във видеоклипа в YouTube We Broke Up.

Популярни Публикации