Хийт Хусар - Възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Хийт Хусар е интернет знаменитост, най-известен със своите 6-секундни видеоклипове във Vine и публикации в Instagram. Хийт Хусар имаше канал във Vine, наречен „Зейн и Хийт“, където публикува видеоклипове със своя партньор и приятел Зейн. Научете повече за нетната стойност на Heath Hussar, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, приятелката, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Хийт Хусар
Дата на раждане: 05 април 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram Star, Vine Star
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Марая Амато
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Плантация, Флорида
Националност американски
образование Колеж Брауърд
баща Марк Хусар
Майка Кори Хусар
Братя и сестри един (брат: Шейн Хусар)
Facebook Хийт Хусар във Facebook
Twitter Хийт Хусар Туитър
Youtube Хийт Хусар Youtube
Instagram Хийт Хусар Instagram

Възраст и ранен живот на Хийт Хусар

Хийт Хусар е роден в Плантейшън, Флорида, на 05 април 1993 г. Той е на 27 години и е роден под знака на Овен. Шейн Хусар, по-големият му брат, го отгледа. Кори Хусар е името на майка му, а Марк Хусар е на баща му. Освен това няма друга информация за семейната му история. Hussar завършва Broward College, след като посещава гимназия South Plantation.

Височина и тегло на Хийт Хусар

Колко висок е Хийт Хусар? Той е висок 5 фута 11 инча и тежи около 72 килограма. Той има красив характер, както и стегнато тяло. Хусар също има светлокафява коса и тъмнокафяви очи. Обикновено носи каскет. Няма допълнителни подробности за телесната му статистика.  Хийт Хусар

Heath Hussar Height (Източник: Pinterest)

кариера

Hussar е работил в Brookstone и Pac Sun в миналото. Той започва кариерата си в социалните медии, като създава акаунт във Vine, наречен „ZaneandHeath“, заедно със своя приятел Зейн Хиджази. След създаването на канала той и Зейн започнаха да публикуват кратки видеоклипове.

Скоро след това те станаха известни и хиляди хора започнаха да гледат видеоклиповете им. Те също имаха отделен канал, наречен Zane and Heath 2, и бяха част от съвместния канал TFIL. Той се е занимавал с актьорство, появявайки се в късометражни филми като „1 Minute Horror“, „FML“ и „Lab Coats: Life After the Zombie Apocalypse“.

Hussar също работи върху някои от своите видеоклипове със звезди на Vine като Manon Mathews, Alx James, Brandon Calvillo и TheGabbieShow. Феновете им приеха добре видеоклиповете им и започнаха да ги споделят в акаунтите си в социалните медии. След това Hussar започна да качва видеоклиповете си в YouTube. В резултат на това името и славата на младия мъж нарастват и той става звезда на Vine.

Нетната стойност на Хийт Хусар през 2022 г

Колко е нетната стойност на Хийт Хусар? Хусар изкарва много пари от професията си. Счита се, че Heath Hussar има нетна стойност от около 1 милион долара към 2022 г . Хийт печели между 15 000 и 200 000 долара на месец от различни спонсори, а печалбите му се влияят и от броя на последователите, които има.

Приятелка на Хийт Хусар и срещи

С кого се среща Хийт Хусар? Health Hussar вече има връзка с прекрасна жена на име Марая Амато. Тя е обучена танцьорка. Те имат отлични отношения и живеят щастлив живот. Те публикуват снимки в съответните си акаунти в социалните медии, изразяващи любовта и привързаността си един към друг.

По същия начин Hussar се пази с нисък профил и не е замесен в никакви странични афери. Той е хетеросексуален мъж, но хората често спекулират, че Хусар е гей в социалните медии.

Популярни Публикации