Лаура Мари Гайслер- Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Лора Мари Гайслер е млада GT4 състезателка от Германия. Тя е добре известна със способността си да завладява доминирания от мъже свят на автомобилните състезания. Тя вдъхнови много млади момичета през 2021 г., когато спечели първо място в Porsche Sprint Challenge.

Бързи факти

Пълно истинско име Лора Мари Гайслер
Псевдоним Лора
Популярни за Печеливш старт на Porsche GT4 Sprint Challenge Централна Европа.
език Английски
Име на училище Гимназия.
образование Завършила психология
университет Университет за приложни науки Fresenius.
Професия Автомобилен състезател
Зодия зодия Близнаци
Националност Немски
Етническа принадлежност Немски
Нетна стойност 0k USD
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Дата на раждане 20 юни 1998 г
Място на раждане Мюнхен, Германия
Сегашен адрес Мюнхен, Германия
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг
В лири: 116 паунда .
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″

Laura Marie Geissler Възраст и ранен живот

Лора Мари Гайслер беше роден на 20 юни 1998 г в Мюнхен, Германия. Преди да удиви света с шофьорските си способности през 2021 г., 23-годишната шофьорка на автомобил вече беше пристрастена към състезанията на десетгодишна възраст. Лаура Мари Гайслер започва професионалната си шофьорска кариера на 10-годишна възраст, като се състезава в електронни картинг състезания, въпреки участието си в игри с приятели. Тя порази света с огромния си триумф в GT4 състезания, след като навлезе в двадесетте от десетгодишна възраст. Лаура Гайслер продължава обучението си по психология в Университета за приложни науки Fresenius.

Височина и тегло на Лора Мари Гайслер

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Лора Мари Гайслер е висока 5 фута 5 инча и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Лора Мари Гайслер

Лора Мари Гайслер Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Лаура Мари Гайслер? Geissler съвсем наскоро започна състезателната си кариера и се е състезавала само в две или три състезания от миналата година. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Лора Мари Гайслер в момента се оценява на около 0 000 USD.

кариера

Лора се състезава до 16-годишна възраст със собствения си състезателен картинг, който баща й й е подарил. След това тя започна да се подготвя за абитуриента си и напредна в живота си. Laura Marie Geissler работи в Car Workshops, за да получи повече информация за двигателите, докато се учи да шофира. Нейният силен стремеж и желание никога не я подвеждат, дори когато е изправена пред финансови затруднения. Следвайки малко по-трудния си курс по целенасочен начин, тя продължи да практикува шофиране и дори шофира собствената си кола от Мюнхен до Нордшлайфе. Когато пристигна в Nordschleife, тя беше видяна от спонсор, който й подари 718 Cayman (Porsche.)

Тя беше пилот за първи път на 718 Cayman на Start Porsche GT4 Sprint Challenge Central Europe. Тя спечели първото си дебютно предизвикателство на RedBull Ring Spielberg, като стана първата жена, спечелила Start Porsche GT4 Sprint. След това тя беше открита от няколко състезателни отбора и получи възможност да работи с партньори, които също й помогнаха финансово да преследва целите си. Лаура Гайслер е състезателка, която обича да се състезава по суша, море и във въздуха. Тя вече има лиценз за състезание, лиценз за лодка и е на път да получи лиценз за хеликоптер.

Лаура Мари Гайслер Гадже и срещи

С кого се среща Лаура Мари Гайслер? Лора току-що откри сродната си душа, според публикации в медиите през април. Г-н Джими Блу Оксенкнехт, известен немски актьор, сподели снимка, на която се държи за ръце с Лаура Мари Гайслер. Няколко дни по-късно той туитна снимка със знака със сърце. Тази снимка, която той сподели, може би е посветена на новата му любима Лора. Джими Блу Охсенкнехт току-що се разведе с бившата си приятелка Йелиз Коч и откри нова любов в живота си. Тъй като историята на Джими Блу Охсенкнехт в Instagram изчезна, не е известно дали той и Лора наистина са влюбени, защото никъде не са обявили публично любовта си.

Популярни Публикации