Пол Конъл – Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, етническа принадлежност, височина

Пол Конъл е известен предприемач, електротехник, партньор на знаменитост, медийна личност и звезда в социалните медии от Дъблин, Ирландия. Той е добре известен в нацията като гадже на Долорес Катания, известна актриса и звезда на RHONJ.

Бързи факти

Пълно истинско име Пол Конъл.
Друго име Поли Конъл.
Дата на раждане 27 юни.
година на раждане Ч/Б 1968-1972.
Възраст (към 2021 г.) Ч/б 49-53г.
Място на раждане Дъблин, Ирландия.
Резиденция Ню Йорк Сити, Ню Йорк, Съединени щати.
Религия християнството.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
Училище/Колеж St Marks Community School Tallaght.
образование Завършвам.
Професия Предприемач, медийно лице и партньор на знаменитост.
Зодия Рак.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност ирландски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 76 кг

Възраст и ранен живот на Пол Конъл

Пол Конъл е роден в Дъблин, Ирландия между 1968 -1972 г. През 2021 г. той ще бъде на възраст между 49 и 53 години. Другото му име е Поли Конъл. Твърди се, че той е живял в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ в продължение на много години със семейството си. След като завършва основно училище, той се записва в училище St Mark’s Community School Tallaght за гимназия. По-късно той получава бакалавърска степен, въпреки че спецификата на неговото учебно заведение не е разкрита.

Височина и тегло на Пол Конъл

Пол Конъл е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 76 кг. Той има прекрасни топли сини очи и сиви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.



  Пол Конъл

Пол Конъл Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Пол Конъл? Пол води охолен начин на живот с децата и семейството си. Той има красив дом, който е напълно оборудван с невероятни експонати. Освен това той има доста коли и джипове. Да ви кажа, че любимата му марка автомобили е Мерцедес. Той получава щедро възнаграждение за работата и компанията си. Според оценките той има нетна стойност от около 1-2 милиона щатски долара към октомври 2022 г. Освен това той живее доста елементарен живот със семейството си.

кариера

През 2001 г. той започва работа като вицепрезидент в All-Star Electrical Services. Отговорностите му включват сътрудничество с различни изпълнители, фасилити мениджъри, стратегически консултации, логистика и други. Той подаде оставка от работата си през 2010 г. През юни 2010 г. той създаде своя собствена фирма в Ню Йорк, наречена „Eco Electrical Services LLC“.

Освен това той основа друга фирма, наречена „Eco Lighting Products LLC“. Той предлага своите електрически услуги в Ню Йорк. Той има над две десетилетия опит в своята област и клиентите му винаги са доволни от работата, която върши. Той каза, че предлага електрически услуги, цялостно окабеляване, управление на достъпа, пожароизвестяване, автоматични превключватели, системи за управление на енергиен контрол, енергийно ефективно осветление, продукти Energy-Star, одити на потреблението на енергия, генератори и много други услуги.

Съпруга и брак на Пол Конъл

Коя е съпругата на Пол Конъл? Конъл никога не е разкривал много за личния си живот пред обществеността. Проведохме обширно проучване, за да получим информация за съпругата му, но не успяхме да го направим. Открихме, че преди това е бил женен за някого, когато четехме профилите му в социалните медии, но нейното име и снимка не са достъпни. Възможно е да са се развели по конкретна причина.

Освен това той вече е сгоден за Долорес Катания в любовен годеж. Запознават се чрез общ познат и веднага се влюбват. На Свети Валентин Катания проговори за своя любим. Долорес Катания е добре известна актриса, модел и член на актьорския състав на RHONJ.

Популярни Публикации