Алисън Джоунс Фостър- Нетна стойност, Биография, Възраст, Съпруг, Височина, Тегло, Кариера

Алисън Джоунс Фостър работи за Фондация Дейвид Фостър като канадец. Алисън Джоунс Фостър е президент на борда на директорите, както и директор за корпоративни връзки и връзки със заинтересованите страни. Научете повече за нетната стойност на Алисън Джоунс Фостър, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Истинско име: Алисън Джоунс Фостър
Рождена дата: 06 април 1970 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Държава: Канада
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 4 август 1996 г
Съпруг Брент Джоунс
Нетна стойност 500 хиляди долара
Цвят на очите леска
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност канадски
Етническа принадлежност кавказка
образование Университет Макмастър
баща Дейвид Фостър
Братя и сестри Четири (Джордан Фостър, Сара Фостър, Ейми С. Фостър и Ерин Фостър) полусестри
деца Две (Тристан, Аарон)

Възраст и ранен живот на Алисън Джоунс Фостър

Алисън Джоунс Фостър е родена на 6 април 1970 г . Името на баща й е Дейвид Фостър, но името на майка й не е разкрито. Алисън е осиновена от баща си и го среща за първи път през 2000 г. Нейните предци също са кавказки и тя е най-старият полубрат. Нейните сестри са Джордан Фостър, Сара Фостър, Ейми С. Фостър и Ерин Фостър. По отношение на образованието, тя посещава университета Макмастър и получава магистърска степен по бизнес администрация. Тя е 52 години към 2022 г . Нейната зодия е Везни. Сега тя е жител на Едмънтън, Алберта.

Височина и тегло на Алисън Джоунс Фостър

Колко висока е Алисън Джоунс Фостър? Височината и теглото на Алисън Джоунс Фостър също са в диапазона за нейния тип тяло. Очите й са средно кафяви, а косата й е лилава.  Алисън Джоунс Фостър

Алисън Джоунс Фостър със семейството си (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Алисън Джоунс Фостър

По отношение на професионализма, Алисън Джоунс Фостър е работила в областта на финансите, корпоративното развитие и продуктовия маркетинг за различни компании. В момента тя е наета от фондация Дейвид Фостър. Тази фондация предоставя финансова помощ на хора, нуждаещи се от трансплантация на органи. Работи в Канада и насърчава донорството на органи.

Името му е Дейвид Уолтър Фостър. Баща му работеше в офис, а майка му беше домакиня. Той изпълнява основно класическа, поп, рок, госпъл, R&B и джаз музика. По същия начин той може да свири на клавишни инструменти и валдхорна. Той има първото си дете на 20 години. През 1980 г. печели първата си награда Грами за After the Love Has Gone. Към днешна дата тази певица е получила 16 награди Грами. Той също беше номиниран за Оскар три пъти по-късно, през 1986, 1987 и 1998 г. Той получи първата си награда Златен глобус през 1998 г.

Алисън Джоунс Фостър Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Алисън Джоунс Фостър? Нетната й стойност в момента се оценява на около 500 000 долара. По същия начин нейните доходи и други приходи не се разкриват. Състоянието на баща й надхвърля 150 милиона долара.

Алисън Джоунс приемен съпруг и брак

Кой е съпругът на Алисън Джоунс Фостър? Алисън Джоунс Фостър е майка на две близначки. Брент Джоунс се ожени за нея на 4 август 1996 г. Бракът й доведе до раждането на две деца. Нейните братя и сестри са Тристан и Арън. Освен това няма информация за нейни предишни връзки или брачни връзки. Освен това тя избягва клюките и не се разсейва от големи спорове.

Също така, знайте за Нетна стойност на Charlyne Yi, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации