Джош Уинтерхалт- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка

Джош Уинтърхалт е роден през 1976 г. в Ню Хемпшир, САЩ, и се занимава с бойни изкуства. Той е най-известен като съпруг на актрисата Сара Уейн Калис, която стана известна в сериали като Живите мъртви и Бягство от затвора. Има много мистерия около дейностите и самоличността на нейния съпруг. Разгледайте повече за Josh Winterhalt Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Джош Уинтърхалт
Пол: Мъжки
Професия: Майстор по бойни изкуства
Рождена дата 1976 г
Възраст 45 годишен
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Съпруга Сара Уейн Калис
Женен Сара Уейн Калис (2002)
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата черен
Статус Женен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
образование Дартмут колеж
деца Кеала Уинтерхалт и Оукс Уейн

Нетната стойност на Джош Уинтърхалт 2022 г

Колко е нетната стойност на Джош Винтерхалт? Според източници към 2022 г. той има нетна стойност от 2 милиона долара, което той спечели чрез успешна кариера в бойните изкуства. Той може също така да е увеличил богатството си в сътрудничество със съпругата си, чиято нетна стойност се оценява на повече от 3 милиона долара. Очаква се богатството му да се увеличи, докато продължава начинанията си.

Джош Уинтърхалт със съпругата си (Източник: Instagram)Детство и образование на Джош Уинтърхалт

От 2021 г. Той е 45 години . Има много малко налична информация за ранния живот на Джош, включително неговото детство, семейство и път към кариера в бойните изкуства. Няколко източника твърдят, че той се е занимавал с бойни изкуства в ранна възраст, вероятно от дете, но не е известно какъв тип бойни изкуства е практикувал. Продължава образованието си след като завършва гимназия, записвайки се в Dartmouth College.

Няма подробности какво е учил в колежа, но се знае, че се е срещнал със Сара Уейн, която става популярна актриса по време на престоя си там. Те започнаха да се срещат там и оттогава са заедно.
Той продължи да се занимава с бойни изкуства, след като завърши дипломата си, но не беше споделена информация за вида му работа. Някои източници спекулират, че той е основал собствено училище, докато други смятат, че е започнал да работи в развлекателната индустрия в резултат на кариерата на жена си. Наети са майстори на бойни изкуства, за да помагат в хореографията, тренировките и дублирането на актьори в екшън филми.

Сара Уейн Калис

Сара имаше силен интерес към актьорството през цялото си детство и участва в няколко училищни пиеси, докато беше в гимназията. Тя се дипломира в Dartmouth College в Хановер, Ню Хемпшир, и продължава да се занимава с театър, докато завършва образованието си. След дипломирането си тя продължава образованието си в Консерваторията на Народния театър, като през 2002 г. получава магистърска степен по изящни изкуства.

На следващата година тя се премества в Ню Йорк, за да преследва кариера като актриса, появявайки се в няколко телевизионни предавания, включително Queens Supreme. Първата й главна роля е в сериала на WB Тарзан, в който играе детектив Джейн Портър. През 2003 г. тя участва в „Закон и ред: Отдел за специални жертви“ и „NUMB3RS“, преди да получи главна роля в „Бягство от затвора“, която я изстрелва към славата; тя играеше Сара Танкреди през първите два сезона, преди нейният герой да бъде убит, за голямо огорчение на феновете, но тя се завърна по време на четвъртия сезон, тъй като продуцентите намериха начин да съживят нейния герой.

Още за Сара Уейн

След приключването на първия сезон на Prison Break през 2008 г., следващата й голяма роля е през 2010 г., когато е избрана за ролята на Лори Граймс в телевизионния сериал The Walking Dead, базиран на едноименния комикс. По време на престоя й в шоуто то се издига до едно от най-високо оценените в историята на кабелния канал. Тя остана в шоуто до третия сезон, когато нейният герой беше убит по начин, подобен на този в комиксите.

Продуцентите се обърнаха към нея и заявиха, че нейният герой може да не бъде убит; въпреки това тя призова продуцентите да следват дъгата на смъртта на нейния герой, подобно на комиксите. Времето й в шоуто беше достатъчно, за да издигне кариерата й до нови висоти. След това тя се появява в няколко филма, включително The Celestine Prophecy и Whisper. Тя също написа сценария за филма Elena’s Serenade, а един от най-новите й проекти е завръщане в телевизията като главна роля в шоуто Colony.

За кого се ожени Джош Уинтърхалт? Връзка и дела

Winterhalt и Callies се ожениха през 2002 г., след като имаха връзка известно време. Няма много информация за брака им. Неин публицист потвърди бременността на двойката пет години по-късно. Също така беше разкрито през 2013 г., че двойката има второ дете, този път чрез осиновяване.

Социална медия

Една от причините да има толкова малко информация за неговите предишни и настоящи начинания е липсата му на силно онлайн присъствие. Той няма акаунти в нито една от големите социални медийни платформи, като Twitter, Facebook или Instagram. Освен това рядко се появява на публични места със съпругата си и двамата предпочитат да запазят връзката си в тайна. Съпругата му, от друга страна, е много активна в социалните медии, с акаунти в Instagram и Facebook, където основно рекламира някои от своите скорошни и предстоящи проекти. Тя също така споделя няколко лични снимки и видеоклипове с последователите си, за да взаимодейства с тях. Съпругът й рядко се споменава в който и да е от постовете й. Нейният акаунт във Facebook работи подобно на нейния акаунт в Instagram, с изключение на няколко странни публикации, които могат да бъдат намерени само в този профил.

Факти

  1. Той обича да тренира.
  2. Той е майстор на бойните изкуства.
  3. Джош обича да гледа екшън филми.

Популярни Публикации