Aparna Yadav- Възраст, Нетна стойност, Съпруг, Брак, Височина, Кариера

Апарна Ядав е индийски политик, медийна личност, бизнесдама, социален работник и влиятелен човек в социалните медии от Утракханд. Тя е добре известна в нацията като съпругата на Пратек Ядав, известен предприемач.

Бързи факти

Пълно истинско име Апарна Бишт.
Известно име Апарна Ядав.
Дата на раждане 6 февруари 1990 г.
Професия Политик, социален работник и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) на 31 години.
Място на раждане Утракханд, Индия.
Сегашен адрес Лакнау, Утар Прадеш, Индия.
Зодия Водолей.
Нетна стойност INR 5-6 Crores (приблизително).
каста кшатрия.
Училище/Колеж Манчестърски университет, Великобритания.
образование Магистърска степен по международна политика.
Религия индуизъм.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг .

Възраст и ранен живот на Апарна Ядав

Тя е родена в индийския щат Утракханд на 6 февруари 1990 г . Апарна Бишт беше нейното име при раждането. Тя е на 31 години към 2021 г. Твърди се, че Апарна Ядав живее в Лакнау, Утар Прадеш, Индия, със съпруга и децата си. Получава образованието си в частно училище. След това тя получава бакалавърска степен по политически науки от престижна институция. Според нейния официален уебсайт тя е посещавала Манчестърския университет в Обединеното кралство и е получила магистърска степен по международна политика. Тя започва да се фокусира върху дейности за хуманно отношение към хората след завършване на училище и започва да помага на деца и жени в неравностойно положение.

Височина и тегло на Апарна Ядав

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Апарна Ядав е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.



  Апарна Ядав

Апарна Ядав

Апарна Ядав Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Aparna Yadav? Ядав изкарва солидно препитание чрез многобройните си професии, които включват бизнес и политика. Нейната нетна стойност се оценява на около 5-6 крори INR.

кариера

Ядав е известен политик, социален активист и медийна фигура. Започва да работи за благосъстоянието на хората след като завършва училище. Според официалния й уебсайт тя също е работила усилено, за да гарантира защитата на жените. Тя също така се застъпва за правата на човека, жените в политиката, съвременния тероризъм, овластяването на жените и много други въпроси.

Апарна каза, че е основала организация с нестопанска цел, наречена bAware. Нейната работа й позволява да помага на жени и семейства с ниски доходи. Освен това, тя никога не е била член на партията Samajwadi и е по-вдъхновена от партията Bharatiya Janata. Позволете ми да ви информирам, че през 2017 г. тя се кандидатира за събрание от мястото на Cantt в Лакнау. За съжаление тя беше победена от кандидата на BJP Рита Бахугуна Джоши. Aparna получи втория най-много гласове от публиката. Тя, от друга страна, никога не тръгва, за да помага на другите в задълженията си.

Апарна Ядав Съпруг и брак

Кой е съпругът на Апарна Ядав? Ядав е омъжена дама, която се радва на живота си със съпруга си. Според разказите тя е разменила обети с Пратек Ядав, син на Садхана Гупта. Според някои интернет сайтове семейството първоначално не е било готово за сватбата си, но впоследствие са се съгласили да се оженят. Нека ви кажа, че Апарна и Пратик се ожениха през 2011 г. и поканиха всички членове на семейството си, роднини, приятели и дори известни знаменитости. Prateek Yadav е собственик на бизнес, собственик на фитнес зала и предприемач на недвижими имоти. Като фитнес ентусиаст, той помага на много млади хора да постигнат идеалното си тегло. Е, двамата са блажено женени и често показват сватбените си снимки на близките си.

Популярни Публикации