Тайлър Бюхнер - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Тайлър Бюхнер е известен футболист, спортист, медийно лице, звезда в социалните медии и онлайн знаменитост от Сан Диего, Калифорния, САЩ. Той е добре известен в нацията с изключителните си игрови способности по време на всяка битка. Той винаги дава най-доброто от себе си, за да спечели състезанията. Да добавя, че е играл и в гимназията.

Бързи факти

Пълно истинско име Тайлър Бюхнер.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 7 ноември 2003 г.
Възраст (към 2021 г.) 18 годишен.
Професия Футболист, спортист и медийно лице.
Родно място Сан Диего, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Епископското училище.
Гимназия Хеликс.
Университетът Нотр Дам.
Квалификация Абитуриент.
Слънчев знак Скорпион.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 1″ .]
Тегло (прибл.) В килограми: 97 кг

Възраст и ранен живот на Тайлър Бюхнер

Тайлър Бюхнер беше роден на 7 ноември 2003 г , в Сан Диего, Калифорния, САЩ. Той е на 18 години (към 2021 г.). Той посещава гимназията The Bishop’s School в Ла Джола, Калифорния, след като завършва основното си образование в държавно училище. Той беше преместен в гимназията Helix в Ла Меса, Калифорния, за последната си година. Нека ви уведомя, че той се е записал за бакалавърска степен в университета Нотр Дам. Той наистина получи предложения за прием от други престижни институции, но избра Нотр Дам.

Височина и тегло на Тайлър Бюхнер

Тайлър Бюхнер е висок 6 фута и 1 инч . Тежи приблизително 97 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Тайлър Бюхнер

Нетната стойност на Тайлър Бюхнер

Колко е нетната стойност на Тайлър Бюхнер? Този невероятен футболист на Нотр Дам живее в прекрасна къща със семейството и братята и сестрите си. Той прекарва по-голямата част от времето си в спортуване и увеличаване на издръжливостта си. В момента основният му източник на доходи е договорът му за хиляда долара с футболния отбор на Нотр Дам. Той също така отговаря за собствените си сметки и разходи за обучение. Нека ви кажа, че той има страхотен живот и богат начин на живот. Нетната му стойност се оценява на приблизително 1 милион USD (приблизително).

кариера

Тайлър Бюхнер започва да проявява таланта си във футбола като младо момче. След това родителите му го принуждават да посещава футболен треньорски център. Нека ви кажа, че играе футбол в гимназията. Той е изминал 298 ярда, според докладите. Той подписа договор с Notre Dame Fighting Irish, след като завърши гимназия. През 2022 г. той беше избран за титулярен куотърбек на Нотр Дам, побеждавайки своя съперник Дрю Пайн. Нека ви уведомя, че Бюхнер ще дебютира за Нотр Дам срещу Охайо Стейт.

Tyler Buchner приятелка и запознанства

С кого се среща Тайлър Бюхнер? Известният футболист е интелигентен и надарен спортист. Той привлече много внимание, след като получи престижна работа като защитник на Нотр Дам. Хората започнаха да разглеждат всеки детайл от живота му, включително личния му живот. Нека ви кажа, че след като прочетохме неговия акаунт в Instagram, открихме, че той споделя прекрасна моментна снимка с жена и й казва: „Обичам те.“ Според това той сега има любовна връзка с красива дама на име Дани Шварц, който също е студент. Те не са споменали историята на връзката му или първоначалната им среща. Във всеки случай информацията ще бъде актуализирана скоро.

Популярни Публикации