Iwan Rheon- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, кариера

Иван Реон е известен актьор, певец и музикант от Уелс. Той е най-известен с ролята си на Саймън Белами в E4’s Misfits. Той е добре известен и с ролята си на Рамзи Болтън в „Игра на тронове“ на HBO. В допълнение, актьорът се появи като Мик Марс във филма от 2019 г. The Dirt. Той е активен от 2002 г. с четиригодишна пауза, започваща през 2004 г. Научете всичко за Iwan Rheon Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Иван Реон
Професия Актьор, певец, музикант
Рождена дата 13 май 1985 г
Родно място Кармартен, Кармартеншир, Уелс
Зодия Телец
родители Баща: Реон Томос
Майка: Ейнар Реон
Брат Алед Реон
Съпруга Зоуи Грисадейл
деца 1
Нетна стойност 4 милиона долара
Националност уелски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло 68 кг (150 фунта)
Цвят на косата Тъмно кафяво
Цвят на очите Син

Кой е Иван Реон? Възраст и биография

Иван Реон, рожденото име на актьора, е роден на 13 май 1985 г. в Кармартен, Кармартеншир, Уелс. В момента е на 35 години. Той е син на Ейнар, който е работил като социален работник, и Реон Томос, който е работил като счетоводител. Освен това той израства заедно с по-малкия й брат, Алед Реон. Като негов първи език той служи на уелски.

Националност и физически данни

Иван е висок 5 фута 8 инча (1,73 м) и тежи около 68 кг (150 фунта) . Освен това косата й е тъмно кестенява, а очите й са сини.Иван Реон с приятелката си (Източник: Instagram)

Детство на Иван Реон

Когато актьорът е на пет години, семейството му се премества в Кардиф и го записва в Ysgol Gyfun Gymraeg Glantaf. Започва да играе в театрални училищни продукции, когато е на 17 години. След това отива в National Eisteddfod на Уелс и продължава образованието си в Лондонската академия за музикално и драматично изкуство.

кариера

На 17-годишна възраст актьорът започва своята актьорска кариера. Започва кариерата си с участие в театъра. Той играе Максън Уайт в уелската сапунка Pobol Y Swim, но напуска, за да продължи актьорската си кариера в LAMDA. Актьорът дебютира в пиесата Eight Miles High от 2008 г. в Royal Court Theatre в Ливърпул. По-късно същата година той се появява във филма Пролетно пробуждане като преследвания Мориц Щийфел. След това продължава актьорската си кариера в театъра, като се появява в редица пиеси.

В крайна сметка на следващата година той разнообразява уменията си, като играе ролята на злодейския психопат Рамзи Болтън в сериала на HBO Game of Thrones. Реонс всъщност се е явил на прослушване за ролята на Джон Сноу, която е загубил от Кит Харингтън. През същата година той е избран за ролята на Аш Уестън в ситкома на ITV Vicious до 2016 г. Въпреки това, 2013 г. е знаменателна година за него, тъй като той получава главна роля във философската радио пиеса Darkside, която е базирана на темите на Албумът The Dark Side of the Moon на Pink Floyd.

Iwan Rheon приятелка и запознанства

В момента актьорът се среща със Зоуи Грисадейл. Двойката има дете, което се роди през август тази година. Беше хит сред семейството в Лондон.

Iwan Rheon Нетна стойност

Иван и семейството й водят охолен начин на живот. Той е добре известен актьор, който е натрупал състояние, както и слава. Нетното състояние на Иван се оценява на около 4 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации