Kanye West си сътрудничи с Naoto Fukasawa за редизайн на опаковката на McDonald’s

Кание Уест наруши мълчанието си в Twitter, за да каже какво е намислил. Това е революционен нов дизайн за опаковката на Макдоналдс. Kanye си сътрудничи с индустриалния дизайнер на Muji Naoto Fukasawa, за да преосмисли опаковката на McDonald’s, според последната му публикация в Instagram.

Ye публикува мистериозна моментна снимка на хамбургер на McDonald’s в Instagram Stories със съобщението следващата седмица са пържените картофи.

Партньорството на Кание Уест с Макдоналдс

Това изглежда е следващата стъпка в кариерата на Ye. През февруари Ye участва в реклама на Super Bowl на McDonald's, спирайки до шофиране с руски ATV Sherp и слънчеви очила, представяйки вече легендарната (сред феновете на Ye) линия,Мога ли да получа ъхххххххх?

 Макдоналд

Пилотът на NASCAR Bubba Wallace, FIFA Twitch заклинателят Едуин Кастро и Райън Рейнолдс като гигантската лилава гримаса на McDonald’s също се появиха в рекламата. Ye + McDonald’s идва по стъпките на партньорството на Megan Thee Stallion с Popeyes, което е само едно в привидно безкрайна поредица от сътрудничество между знаменитости и верига за бързо хранене. Той дори туитва в социалните медии за Макдоналдс, казвайки: Винаги съм ги познавал. Човече, пържените картофи бяха гадни, миришеха на сладко и на глупости. Яденето на Кание Уест от ограничено издание несъмнено би било голям успех, въпреки факта, че Mac-овете, одобрени от рапърите, сега се смятат за остарели. Тази комбинация, от друга страна, има потенциал да възроди интереса към бързото хранене.

Кой е Наото Фукасава?

Наото Фукасава, роден през 1956 г., е японски индустриален дизайнер, автор и преподавател. Той става известен, след като завършва отдела за продуктов дизайн на Tama Art University през 80-те години. Въпреки това, според неговия профил, преди да се върне в Япония през 2003 г., за да създаде Naoto Fukusawa Design, той е работил в Съединените щати, особено с фирми от Силиконовата долина. Фукасава е професор в своя университет и съосновател на бизнеса 21 21 Design Sight.

 Наото Фукасава

Въпреки че дизайните на Фукасава се виждат предимно в Европа, той си сътрудничи с хора в Съединените щати. Успешната кариера в дизайна е обичайна и тази на Фукасава не е изключение. Въпреки че точната нетна стойност на дизайнера не е ясна, се предполага, че може да достигне 12 милиона долара. Тази цифра е получена от многото му начинания през годините. На 23 май 2022 г. беше обявено, че той ще си сътрудничи с Kanye West, понякога известен като Ye, за преосмисляне на опаковката на McDonald’s.

Популярни Публикации