Говори се, че Жозефин Жобер се среща с Чарлз Темплон

Жозефин Жобер е френска актриса и певица. Тя е добре известна с ролята си на сержант Флоранс Касел в британско-френския криминален драматичен сериал „Смърт в рая“ от 2015 до 2019 г.

Бързи факти

Пълно име Джосфин Жобер
Първо име Джосфин
Фамилия Джобер
Дата на раждане 24 април 1985 г
Възраст 36 години
Професия Актриса и певица
Националност Френски
Град на раждане Париж
Държава на раждане Френски
Бащино име Чарлз Жобер
Баща професия оператор и режисьор
Име на майката Вероник Мюкре Рувейролис
Професия майка Музикант и писател
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Телец
Семейно положение Запознанства
Връзка с Чарлз Темпъл
Височина 168 см

Говори се за гадже, срещи

Тя все още не се е омъжила. Досега няма достоверна информация относно нейната афера или любовник. Говореше се, че се среща с Чарлз Темплон. Той е френски актьор. Те често са засичани заедно на обществени места. Никакви надеждни източници обаче не са доказали връзката им. Този слух не е верен. Може да се наслаждава на необвързания живот и да се фокусира върху професията си, вместо да търси партньор. Или се вижда с някого и иска да запази идеалния си бъдещ съпруг в тайна за известно време. Тя обича да пази личния си живот в тайна. В резултат на това е трудно да се спекулира за нейния романтичен живот.

  Жозефин Жобер

Жозефин Жобер (Източник: Google)Прекрасно семейство

Тя обича да прекарва време с родителите и роднините си. В Instagram тя често публикува прекрасни семейни портрети. Тя е силна жена с прекрасни пропорции на тялото. Жозефин има значителна база от фенове в социални медийни платформи като Instagram, Twitter и Facebook. Тя има 53,9 хиляди последователи в Instagram и 26,7 хиляди последователи в Twitter.

Нетната стойност на Joséphine Jobert през 2022 г

Тя печели много пари и има много пари. Според wiki, нейната нетна стойност е повече от един милион долара, въпреки че тя все още не е разкрила действителната си нетна стойност. Нейната заплата също е неясна. Нейното нетно богатство расте главоломно. Тя печели толкова пари от актьорската си професия. Жозефин започва да се изявява през 1999 г. Тя участва в няколко филма и телевизионни програми, включително „Нашите пенсионни години“, „Под Сина на Светия“, „Смърт в рая“ и много други.

  Жозефин Жобер

Жозефин Жобер (Източник: Google)

Работила е в различни реклами, което също е допринесло за доходите й. Тя е позирала за редица известни публикации и козметични компании, наред с други. Нейните колеги от „Смърт в рая“ също са доста богати. Ето няколко примера. Гари Кар е британски актьор и танцьор. Той играе Фидел Бест в „Смъртта в рая“. Той има нетна стойност от 40 милиона долара. Ардал О’ханлон изигра Джак Муни. Той е ирландски комик и актьор. Нетната му стойност е 2 милиона долара. Бен Милър е британски комик, актьор и режисьор. В драматичния сериал той изигра Ричард Пул. Нетната му стойност е 5 милиона долара.

Любопитни факти

  • Тя е родена на 24 април 1985 г. в Париж, Франция.
  • Баща й, Чарлз Жобер, е оператор и режисьор на фотографията, а майка й, Вероник Мукрет Рувейролис, е актьор, музикант и писател.
  • Нейната националност е французойка.
  • Височината й е 5 фута 6 инча и има стройна физика.
  • Физическите й мерки са 33-24-33.
  • Нейната леля, Марлена Жобер, е известна френска актриса, певица и писателка.

Популярни Публикации