Джесика Кабан - Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Джесика Кабан е популярна фигура в социалните медии. По същия начин Джесика Кабан е професионален модел. Известна е като приятелката на американския певец Бруно Марс. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Джесика Кабан, гадже на Джесика Кабан, нетна стойност на Джесика Кабан, етническа принадлежност на Джесика Кабан , и още

Бързи факти

Пълно име: Джесика Кабан
Дата на раждане: 13 юни 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, Модел
Държава: Америка
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Бруно Марс
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Манхатън, Ню Йорк
Националност американски
баща Чарлз Кабан
Майка Маги Кабан
Братя и сестри Кабината на Чарли

Биография на Джесика Кабан

Джесика Мари Кабан е пълното й име. Тя е родена в Манхатън, Ню Йорк, на 13 юни 1982 г. В момента Джесика е базирана в Лос Анджелис, Калифорния. В момента тя е на 38 години. По същия начин Джесика е зодия Близнаци според зодията си. Тя е дъщеря на Чарлз Кабан и Маги Кабан (майка). По същия начин американският модел има собствен брат. Чарли Кабан е нейният брат. За родителите й се знае само, че са пуерториканци.

В момента няма допълнителна информация за нейното детство и семейство. Джесика беше сдържана към родителите си. По същия начин подробности за професиите или интересите на нейните родители и други незначителни подробности не са налични. Изглежда, че 38-годишният модел предпочита да запази подобни подробности за себе си и близките си.Въпреки че има малко информация за образованието на Джесика, тя заяви, че е завършила основното и средното си образование. В резултат на това тя почти сигурно е завършила гимназия. От друга страна, имената на училищата, които е посещавала, не могат да бъдат възстановени. По същия начин не е известно дали е посещавала колеж или не.

Височина и тегло

Моделът е висок 5 фута 4 инча. Тя притежава тяло с изящни пропорции. По същия начин тя има тъмнокафява коса и черна коса. Джесика изглежда тренира често, за да поддържа външния си вид. Допълнителните размери на тялото на модела не са налични в момента.

  Инфографика за биография на Джесика Кабан

Биография на Джесика Кабан

кариера

Що се отнася до кариерата на Джесика, тя е безспорно надарена. Тя е модел, актриса и личност в социалните медии. Джесика обаче няма намерение да навлиза в развлекателната индустрия през детството си. Всъщност тя мечтаеше да бъде адвокат. Тя решава да преследва кариера в развлекателната индустрия през юношеските си години, след като става свидетел на грациозната игра на Рита Морено във филм.

Кариерата й започва като модел. По същия начин, на 20-годишна възраст, тя се възползва от възможността да бъде модел за марката „J-LO“ на Дженифър Лопес. Тя придоби популярност след успешния си дебют като модел през 2002 г. По същия начин тя беше представена в различни списания, както местни, така и международни. Джесика също се е появявала в реклами и в няколко други телевизионни предавания, включително „Model Latina“. Тя постигна голям успех като модел. Освен това тя използва своите социални медийни платформи за популяризиране на различни продукти.

В момента тя е подписана с най-добрата американска агенция за модели, Q Management. По същия начин тя е и актриса. Тя дебютира през 2010 г. с романтичната комедия „Готови ли сте за страхотен секс?“ Въпреки че филмът не пожъна касов успех, тя беше възхвалявана за работата си. Играта й във филма й спечели допълнителни признания. По същия начин тя се появи в сериал, озаглавен „Девицата Джейн“. През последните дни изглежда, че тя е заета с кариерата си на модел.

Нетната стойност на Джесика Кабан през 2022 г

Въпреки че подробности за доходите на Джесика не са налични в момента, може да се предположи, че тя изкарва комфортен живот. Тя печели по-голямата част от доходите си от работа като модел. По същия начин тя може да спечели част от приходите си от различни одобрения на марки и реклами. Общата нетна стойност на Джесика Кабан се оценява на около 1 милион долара към 2022 г. Месечното й възнаграждение обаче също е непосилно.

Джесика Кабан Гадже, Запознанства

Джесика Кабан е във връзка с Бруно Марс, популярен американски певец. Двойката започна да се среща през 2012 г. и оттогава са заедно. В ресторант в родния Ню Йорк на Джесика те също се срещнаха. Предприемат пътувания заедно. В момента те живеят заедно в Лос Анджелис. Рядко обаче ги виждаме да качват снимки в акаунтите си в социалните мрежи. Рядко виждаме техни снимки заедно. Освен с Бруно Марс, няма предишни записи тя да се среща с някой друг.

Популярни Публикации