Кой е Джак Хофман? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Джак Хофман е телевизионна личност, най-известна с изявите си в риалити шоуто „Треска за злато“ на Discovery Channel. Тод Хофман, неговият син, също участва в същата програма като него. Той копае злато от дълго време и това е вторият му шанс да сбъдне мечтата си. Хофман е работил като златодобив в Аляска. Той е и основното вдъхновение за сина си.

Бързи факти

Празнувано име: Джак Хофман
Истинско име/пълно име: Джак Хофман
Пол: Мъжки
Възраст: 74 години
Рождена дата: 24 януари 1948 г
Родно място: Санди, Орегон, Съединени американски щати
националност: американски
Височина: 1,78 м
Тегло: 90 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Грузия
деца: Да (Тод Хофман, Тамра Хофман)
Запознанства/приятелка
(Име):
N/A
Професия: Добив на злато и телевизионен водещ
Нетно състояние през 2022 г.: 5 милиона долара

Биография на Джак Хофман

Джак Хофман е роден в Портланд, Орегон на 24 януари 1948 г. Винаги е бил привлечен към природата от малък. Майка му шиеше дрехи, докато баща му ловуваше диви животни. Той винаги е харесвал природата и е работил за семейството си, откакто баща му почина.

Джак Хофман е женен за Джорджия Хофман от много години. Той беше на 18, когато се ожени и познаваше булката си от 15-годишен. Тамра Хофман и Тод Хофман са двете деца на двойката. В телевизионния сериал „Треска за злато“ синът му също копае злато с него.Хофман си спечели прозвището 'Goldrush Jack Hoffman'. Той и семейството му са в Германия от пет години. В свободното си време ходи на църква. След като копае злато в продължение на десет години, той може да спести само 10 долара.

  Джак Хофман

Възраст, височина, тегло на Джак Хофман

Джак Хофман е роден на 24 януари 1948 г. и към 2022 г. е на 74 години. Висок е 1,78 м и тежи 90 кг.

кариера

Джак Хофман се записва в армията на Съединените щати, след като се жени. Той беше разположен в Германия за шест месеца обучение. След завръщането си в Съединените щати става пилот на буш. Той управляваше малък самолет и продаваше корените с желанието си.

Той искаше да реализира целта си да открие злато в Аляска. За да изгради репутация на семейството си, той премина през много борби и неуспехи. Хофман избира да копае злато през 80-те години и се впуска в ново приключение.

Тод, неговият син, събра шест фирми и мини в Аляска през 2010 г. Впоследствие работата беше показана в телевизионната програма на Discovery Channel „Треска за злато“. В епизода той оглавява група, известна като „The Hoffman Group“.

Неговият екип е открил повече от 5000 унции злато. Това доведе до печалба от 20 милиона долара за отбора. Той остава в програмата и води отбора си. Хофман също е звезда в YouTube със собствен канал No Guts, No Glory. Въпреки че е на 70 години, той остава активен на няколко фронта.

Постижения и награди

Джак Хофман е известна телевизионна личност. Най-забележителното му професионално постижение е участието му в телевизионната програма „Треска за злато“. Той все още не е получил награда, но е много активен в кариерата си и несъмнено ще получи такава в крайна сметка.

Нетната стойност на Джак Хофман през 2022 г

На Джак Хофман нетната стойност се очаква да бъде повече от 5 милиона долара към октомври 2022 г. Той е натрупал тази нетна стойност благодарение на работата си като професионален златодобив. Той също така е работил в различни други професии и е в Gold Rush от 2010 г. От 2010 г. Джак Хофман и неговият екип са извлекли злато на стойност 20 милиона долара. Неговият финансов баланс се увеличи значително, откакто беше включен в програмата. Той също е YouTuber и има свой канал.

Джак Хофман е един от най-известните златотърсачи в света. Той е усърден професионалист, както и отдаден съпруг. Той е вдъхновение за мнозина, тъй като ни показа как да живеем проспериращ живот на неговата възраст.

Популярни Публикации