Дуейн Чапман- Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Дуейн Чапман е телевизионна личност в Съединените щати. Дуейн Чапман е американска риалити телевизионна личност, ловец на глави и пенсиониран служител под гаранция. По същия начин той беше осъден за убийство първа степен през 1976 г. и осъден на пет години затвор в Тексас.

Бързи факти

Пълно име: Дуейн Чапмен
Дата на раждане: 02 февруари 1953 г
Възраст: 69 години
Хороскоп: Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Телевизионна личност
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Бет Смит
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Денвър, Колорадо
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
баща Уесли Чапман
Майка Барбара Чапман
Братя и сестри Три
деца единадесет

Биография на Дуейн Чапман

Дуейн Лий Чапман е роден на 2 февруари 1953 г. и ще навърши 69 години през 2022 г. Водолей е неговата зодия, тъй като е роден в началото на февруари. По същия начин Дуейн е роден в Денвър, Колорадо, и е натурализиран гражданин на Съединените американски щати.

що се отнася до неговия етнически произход и религия, той е кавказец и християнин. Освен това Дуейн има немски и британски предци. По същия начин той е син на Уесли Чапман и Барбара Чапман. По същия начин баща му Уесли работи като служител под гаранция за Aaron Bail Bonds.По същия начин баща му преди това е служил във военноморските сили на Съединените щати на борда на USS Irwin по време на Корейската война. Барбара, неговата майка, също е служила като служител на Божието събрание. По същия начин Дуейн израства с един брат на име Майкъл и две сестри на име Джолийн и Пола.

Когато Дуейн беше на шестнадесет години, той се присъедини към мотоциклетен клуб извън закона, наречен Devils Disciples и дори напусна дома си. По същия начин през 1976 г. той е осъден на пет години затвор, след като е осъден за убийство първа степен. По същия начин той излежава 18-месечна присъда в Тексаския щатски затвор в Хънтсвил, Тексас, преди да бъде освободен през януари 1979 г.

  Възраст на Дуейн Чапман

Дуейн Чапман

Височина и тегло на Дуейн Чапман

Дуейн Чапман е висок 5 фута 7 инча (67 инча). и тежи приблизително 91 килограма. В медиите обаче няма информация за неговата жизнена статистика. По отношение на външния вид той има светла кожа, руса коса и светлокафяви очи.

кариера

В началото на 2000 г. Дуейн създава успешна компания за гаранционни облигации, наречена Da Kine Bail Bonds, където наема няколко членове на семейството си, включително съпругата му Бет, сина Лиланд и дъщерята Лиса. След това през 2003 г. той пътува до Мексико с Леланд и Тим Чапман, за да заловят осъдения изнасилвач Андрю Лъстър, който избяга от САЩ по време на процеса за упояване и изнасилване на множество жени и беше признат за виновен задочно по 86 обвинения. По същия начин те го намериха и задържаха в Пуерто Валярта.

След завръщането им в Калифорния мексиканските власти арестуваха и четиримата. След като установи самоличността на Лъстър, той беше депортиран в Калифорния, за да излежи 125-годишната си присъда. От друга страна, Чапманс, които първоначално бяха задържани в Мексико, не получиха гаранция.

За щастие по-късно те бяха освободени под гаранция и успяха да избягат от страната след съвета на своя адвокат. По същия начин е незаконно да работиш като ловец на глави в Мексико и семейство Чапман станаха освобождавани под гаранция. По същия начин те бяха арестувани и задържани в Хонолулу от името на мексиканското правителство от федерални маршали.

Освен това, със залавянето и процеса на Лъстър, семейство Чапман за една нощ стана международна знаменитост. След това Дуейн се появи в телевизионния сериал „Take This Job“, преди да участва заедно със семейството си в „Dog the Bounty Hunter“ на A&E от 2004 до 2012 г.

След отмяната на шоуто, Чапман, Бет и семейството им се появиха в спинофа му „Куче и Бет: На лов“, който се излъчваше по CMT в продължение на три сезона от 21 април 2013 г. до 22 август 2015 г. По същия начин той публикува своята автобиография, който включва главите „Можеш да бягаш, но не можеш да се скриеш“ и „Където е проявена милост, милостта е дадена“.

Дуейн Чапман Нет Уърт

Дуейн Чапман е бивш служител под гаранция и ловец на глави, което допринася за неговата нетна стойност и приходи. По същия начин той има приблизителна нетна стойност от около 8 милиона долара.

  Дуейн Чапман нетна стойност

Дуейн Чапман

Съпруга на Дуейн Чапман, брак

Дуейн Чапман е бил женен пет пъти през целия си живот и е баща на единадесет биологични деца и една осиновена дъщеря. По същия начин първата му съпруга е Ла Фонда Сю Дарнел, с която е женен от 1972 до 1977 г. Той също е бил женен за други жени, включително Ан М. Тегнел, Лиса Рей Британ и Тони Мари. В момента е женен за Бет Смит.

Популярни Публикации