KSI потвърди дългоочакваното си завръщане в бокса

Във видеоклип в социалните медии, озаглавен I'm back, той обяви завръщането си на 27 август срещу неразкрит противник. Като се има предвид колко много са си говорели двамата в миналото, повечето фенове предположиха, че опонентът му ще бъде Джейк Пол. Според The ​​Sun, звездният боец ​​потвърди плановете си за непобедения Пол по време на скорошното музикално турне на KSI.

Наистина е странно, защото толкова много [глупости] казват: „Той няма да се боксира отново, той ще остане с музиката“, и честно казано, вероятно бих могъл. Но аз казах, не, братко, трябва [ругатлив] Джейк Пол да стане. Така че можете да се обзаложите, че идва, каза KSI.

Според сайта, YouTuber парадира с мускулите си на сцената, докато изпълнява без риза. Беше станал по-здрав и изглеждаше готов да се качи на ринга, след като напълня от предишния си мач.Предишни боксови победи на KSI

KSI направи своя дебют на ринга през февруари 2018 г. в битка с бели якички срещу интернет състезателя Joe Weller, печелейки с технически нокаут в третия рунд. По-късно същата година той се бори с равенство с Логан Пол, което продължи шест рунда. Срещата беше оценена с 58-57 за KSI от един съдия и 57-57 от другите двама, което доведе до равенство на мнозинството. Все още имаше много омраза между двамата, така че реваншът беше насрочен за 9 ноември 2019 г. в Staples Center в Лос Анджелис.

 KSI

Когато се срещнаха отново в реванша си, двойката реши да влезе в професионалните рангове. Отново минаха пълните шест рунда. KSI обаче беше обявен за победител, когато Logan събра две точки за удар на KSI в тила в четвъртия рунд. KSI спечели с резултати от 56-55, 57-54 и 55-56 от тримата съдии. Той не се е боксирал след победата си, но трябваше да се изправи срещу брат си Джейк.

Jake Paul Предложения Alex Wassabi и KSI

Въпреки че KSI не назова опонента си, Джейк информира The Mirror, че това може да е Alex Wassabi, въпреки че мнозина вярват, че е той. Смята се, че Джейк ще се намеси, за да помогне в разговорите за събитието. Британският YouTuber и Wassabi отдавна са врагове, но нещата се нажежиха, когато американският YouTuber победи по-малкия си брат Deji Olatunji в боксовия му дебют през март 2022 г.

Ние се стремим към августовската KSI битка. Вярвам, че това е много възможно. Само през гледната точка на KSI той излиза на боксовия ринг. Той говори за това от години, каза Джейк пред The ​​Mirror.

 KSI

Джейк отбеляза, че егото на KSI най-вероятно ще се разпадне, ако остави микрофона и вземе боксовите ръкавици. И непобеденият YouTuber, превърнал се в боксьор, вярва, че KSI се надява да спечели пари от бокса, тъй като рап кариерата му е в упадък. Той добави, че KSI е платил на всеки рапър в играта, за да изпълни функция за него, но че сега, когато той е свършил функциите, числата падат. Джейк заяви, че месечните му слушатели на Spotify постепенно намаляват и никой вече не говори за музиката му.

Популярни Публикации