Heaven King - Wiki, възраст, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера, гадже

Небесен крал е американска актриса, танцьорка, модел, Instagrammer, YouTuber и добре известен влиятелен човек в социалните медии. Освен това Heaven King е най-известен с изявите си в „Ellen: The Ellen DeGeneres Show“.

Бързи факти

Истинско име Небесен крал
Псевдоним рая
Професия Танцьор, звезда в социалните медии
Възраст 10-годишен
рожден ден 8 август 2010 г
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Родно място Ню Йорк Сити, Ню Йорк
Височина 4 фута и 8 инча
Тегло 38 кг или 83 паунда
Фигура Статистика ЧЕ
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 4 САЩ
Майка Тиан Кинг
баща Дарнел Уейтърс
Нетна стойност Приблизително 0 000

Биография на Небесния крал

Небесен крал е родена в Ню Йорк, Ню Йорк, Съединените американски щати, на 8 август 2010 г. В момента е на 11 години и е гражданин на Съединените щати. Освен това тя е родена под знака на Лъва и е от британско-шотландски произход. Тя също е дъщеря на Дарнел Уейтърс (баща) и Тиан Кинг (майка). Тиан, нейната майка, е танцьорка и YouTuber. Освен това, Небето е единственото дете на родителите си.

Небесен крал образование

Що се отнася до нейната академична квалификация, точна информация за нея няма. Но като се има предвид нейната възраст, вероятно можем да кажем, че тя учи в прогимназията.Heaven King Височина, Тегло

Този младеж има черни очи и черна коса. Раят стои на среден ръст и средно тегло. Въпреки това няма информация за точния й ръст, тегло и други измервания на тялото.

  Небесен крал

Heaven King Height (Източник: Instagram)

кариера

Когато Heaven King беше на две години, тя започна да танцува с майка си. Скоро след това видео, на което тя танцува с майка си, Тиан, на песента на Beyonce End of Time, стана вирусно в YouTube. След това тя се появи като гост в шоуто на Елън Дедженеръс, където участва. Видеото също стана вирусно в YouTube, с над 25 милиона гледания в официалния YouTube канал на шоуто по това време.

По-късно тя се появи в шоуто като гост няколко пъти. През 2014 г. тя дебютира в игрален филм с късометражен филм Broken Tail Light. Дъщерята на Джейми-Лин Сиглър беше нейният герой в късометражния филм. Историята на една майка имигрантка е разказана в този кратък филм.

Raising Heaven, нейното риалити шоу стартира по-късно. Предаванията бяха излъчени само за шест епизода. В момента тя и майка й управляват канала в YouTube „Mommy & Me Entertainment“. В канала в Youtube има повече от 41,3 хиляди абонати и общо гледания от 1 973 846. Каналът в Youtube стартира на 7 декември 2016 г. Нейното най-гледано видео в Youtube е озаглавено „Dance Challenge-Heaven Show“, което има 606 хиляди гледания и има повече от 8,2 хиляди лъжи.

От друга страна, майката на Heaven Tianne King има канал в YouTube и има повече от 1,72 милиона абонати на нейния канал в Youtube. На 1 април 2007 г. тя стартира своя Youtube канал с общо 537 966 059 гледания. Най-гледаният видеоклип на Tiane се нарича Silento-Watch Me Whip/Nae Nae), който има повече от 216 милиона с 829 хиляди харесвания.

Нетната стойност на Heaven King

Heaven King досега не е получавал награда или признание. Като се има предвид нейната популярност и слава, тя ще получи някои от тях през следващите години.

Небето все още не е разкрило никаква информация за нейната нетна стойност. В момента тя се наслаждава на детството си, без да се съобразява с нетната си стойност. Приходите й като актриса варират от k до 5k на година.

Тя също изкарва прехраната си като танцьорка. Освен това тя също печели пари от публикациите си в Instagram. От друга страна майка й Тиан Кинг има нетна стойност от 40 милиона долара към октомври 2022 г. Приходите й от канала й в YouTube варират от ,2k до ,7k.

Heaven King Гадже, Запознанства

Към момента Рая е необвързана и неомъжена. Тъй като е много малка и е млада. Освен това тя се наслаждава на детския си живот. До момента тя успява да запази достойнството си на актриса и знаменитост в социалните мрежи. Тя никога не е била замесвана в каквито и да е спорове или скандали, които са направили заглавия в медиите.

Популярни Публикации