Стабилен Роналдо - Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина

Стабилен Роналдо е добре известен като професионален играч на електронни спортове и стриймър на Twitch. Стабилният Роналдо беше добре известен в Twitch със своите видеоклипове за стрийминг и игри във Fortnite.

Бързи факти

Пълно име: Стабилен Роналдо
Дата на раждане: 15 януари 2003 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Twitch Streamer
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Анджи Мари
Нетна стойност 950 хиляди щатски долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
Етническа принадлежност еврейски
Религия Кристиян
баща Мрежата на Авнер Елияху
Майка Мрежата на Лиза Салук

Стабилна биография на Роналдо

Стабилен Роналдо е роден в Съединените американски щати на 15 януари 2003 г. В момента е на 19 години и е зодия Козирог. Той също е роден в еврейско семейство и е американски гражданин.

Родителите й го отглеждат в Ню Джърси, Съединени американски щати. Той е роден от Авнер Елияху Нетц, негов баща, и Лиза Салук Нетц, негова майка. Стабилен може още да е в училище, но академичните му удостоверения все още не са публикувани.Стабилен ръст, тегло на Роналдо

Стабилен Роналдо стои високо и е много привлекателен. Той е доста висок, висок 5 фута 6 инча (168 см). Той също така е запазил телесното си тегло, което е приблизително 75 кг (165 паунда).

По същия начин той има много привлекателна форма на лицето, черна коса и тъмнокафяви очи. Той е активен в различни социални медийни платформи като Tiktok, Instagram и други.

  Стабилен Роналдо

Стабилен Роналдо (Източник: Instagram)

кариера

Стабилен Роналдо започва професионалната си кариера чрез стрийминг и споделяне на клипове и видеоклипове в интернет. В резултат на това той се появява във Fortnite клипове и видеоклипове със съдържание за игри. Продължавайки напред, той стартира своя канал в YouTube през май 2016 г. Постепенно се издига до известност и започва да стриймва в канала си в Twitch през август 2018 г.

Основната му цел беше да се концентрира върху състезателни игри и създаване на съдържание в YouTube. Скоро след това той постигна големия си пробив и спечели милиони последователи. След като се състезава в триото FNCS през август 2019 г., популярността на звездата нарасна. Той също беше сдвоен с Unknown, Kez и Avery.

За щастие той и неговият екип бяха короновани за шампиони, след като достигнаха върха на класацията. След успеха си в FNCS, той по-късно се присъединява към BuiltByGamers за 6 месеца. Той продължи своите гейминг приключения с BuiltByGamers. Плейърът е изцяло фокусиран върху конкурентни игри, както и стрийминг и създаване на съдържание в Twitch и YouTube.

Рани се присъедини към популярния колектив за игри NRG, по-специално към неговия клон Fortnite, през август 2020 г. Майка му в момента отговаря за кариерата му, тъй като той все още е непълнолетен по стандартите на САЩ. Освен това, той предимно е домакин на партита за гледане, видеоклипове на живо и коментари, както и създава друго съдържание за игри. Той има много последователи в YouTube с над 1,11 милиона абонати.

По същия начин той спечели и има 2,6 милиона последователи в своя акаунт в Twitch. Според източници той официално е напуснал NRG на 5 януари 2022 г. Той е заявил, че NRG е значителна част от живота му, особено по отношение на професионалното развитие. В резултат на това той заяви във видеото си Защо напуснах NRG. Той също така заяви, че няма планове да се присъедини към друга група в скоро време.

Стабилна нетна стойност на Роналдо

Стабилният Роналдо работи изключително много, за да си позволи всичко. Хората се стичаха към него и популярността му нарасна. По този начин той е спечелил приблизителната си нетна стойност е 0k щатски долара през цялата си кариера.

Стабилна приятелка на Роналдо, запознанства

Стабилен Роналдо е в обвързана връзка с Анджи Мари, негова приятелка. Неговата приятелка Анджи е добре позната в Twitter. Наскоро те отпразнуваха една година, откакто са заедно. Те изглеждат много щастливи и в добри отношения заедно.

Популярни Публикации