Мелъди Нафари- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Мелодия Нафари е добре позната звезда в социалните медии, известна най-вече с акаунта си в TikTok. Melody Nafari има голям брой последователи в социалните медии. Научете повече за Melody Nafari’w Нетна стойност, Биография, Възраст, Височина, Гадже, Tik Tok, Instagram, Кариера

Бързи факти

Пълно име: Мелодия Нафари
Дата на раждане: 24 януари 2006 г
Възраст: 16 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: TikTok Star, Instagram Star
Държава: Канада
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Торонто
Националност канадски
Instagram Мелодия Нафари Instagram

Биография и възраст на Мелъди Нафари

На колко години е Мелъди Нафари? Мелъди Нафари е родена в Торонто, Канада на 24 януари 2006 г. Нейната националност е канадска, но етническата й принадлежност е неизвестна. Нейната зодия е Водолей и тя е 16 годишен, годишна. Освен това няма информация за членовете на нейното семейство или семейната й история. Мелъди не е разкрила нищо за образованието си. Въпреки това можем да предположим, че тя е в гимназия и получава добро образование.

Височина и тегло на Melody Nafari

Колко висока е Мелъди Нафари? Мелъди има прекрасна и симпатична личност. Тя обаче не е разкрила точния си ръст и тегло пред обществеността. По същия начин не се предоставя информация за другите й измервания на тялото, като гръден кош-талия-ханш, размер на обувката, размер на роклята и т.н. Тя също има лешникови очи и тъмнокафява коса.  Мелодия Нафари

Melody Nafari (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Melody Nafari

Що се отнася до професията, Melody е създател на лайфсинк, комедийни и дуетни видеоклипове, както и на vlog съдържание. На платформата тя беше известна като melodythetiktokian. Най-старият видеоклип в TikTok в нейния акаунт изобразява случая, когато се срещна с Фин Волфхард. Беше от март тази година.

Мелъди също сподели видео в TikTok на хора, тичащи по улиците на Торонто, след като Торонто Раптърс спечели шампионата на НБА през 2019 г. Тя сподели видеоклип, озаглавен Make My Mom Famous, който включва ретроспективни снимки на майка си. Melody създаде и поредица от дуетни видеоклипове с Charli D’Amelio.

Мелъди Нафари Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Мелъди Нафари? Тя най-вероятно ще спечели добър живот като интернет личност. Нетното състояние на Мелъди Нафари е около 3 милиона долара към 2021 г . Тя може също да печели пари от своите видеоклипове в TikTok и други публикации в социалните медии.

Връзки и афери с Мелъди Нафари

С кого се среща Мелъди Нафари? Мелодия Нафари изглежда необвързан. В момента тя може да се концентрира върху кариерата си и да отделя повече време за развитие на умения. Тя все още не се е срещала публично с никого.

Мелъди също е красиво момиче, което несъмнено ще получи много предложения. Тя може да чака подходящия момент и правилния човек, за да започне да излиза. Освен това, тя не е била замесена в никакви спорни действия и е запазила нисък профил.

Социална медия

Melody е личност в социалните медии, която е активна в платформи като Instagram и TikTok. В Instagram тя има повече от 51,7 хиляди последователи. Тя е добре известна с акаунта си в TikTok, @melodythetiktokian, който има над 358,6 хиляди последователи. Melody също е много по-активна в Snapchat, където се подчинява на „melody-nafari“.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 6.
  2. Щастливият й камък е аметист.
  3. Нейният щастлив цвят е тюркоаз.

Също така, знайте за Нетна стойност на Софи Стюарт, биография, възраст, националност

Популярни Публикации