Кали Уудръф - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Кали Уудръф е австралийски учен и съпруга на знаменитост. Освен това Кали Уудръф е най-известна като съпругата на Джеси Спенсър. Джеси е известен и с ролята си на Бил Кенеди в австралийската сапунена опера Neighbours.

Бързи факти

Пълно име: Кали Уудръф
Пол: Женски пол
Професия: Учен
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 27 юни 2020 г
Съпруг Джеси Спенсър
Нетна стойност 200 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност австралийски
Религия християнството
образование Северозападен университет

Биография на Кали Уудръф

Кали Уудръф е родена в Австралия през 1990 г. Тя е на 32 години и е с австралийска националност според датата си на раждане. Освен това тя е родена под знака на Риби и практикува християнството.

Освен това, тя не е разкрила друга информация за точната си дата на раждане, местоположение, етническа принадлежност, родители, братя и сестри или детски живот. Освен това можем да предположим, че тази дама е била добре отгледана като дете от родителите си.Образование на Кали Уудръф

По отношение на академичната си кариера тя е завършила Северозападния университет с докторска степен. степен.

Височина, тегло на Кали Уудръф

Кали е висока 5 фута 4 инча и тежи приблизително 55 кг. Освен това тя има кафява коса и кафяви очи и няма информация за другите й измервания на тялото.

  Кали Уудръф

Кали Уудръф със съпруга си (Източник: Instagram)

кариера

Що се отнася до нейната кариера, професионалната кариера на Кали Уудръф е тази на учен изследовател и тя работи в изследователския център на Флорида от дипломирането си. Освен това тя предпочита да поддържа нисък профил и да прави малко публични изяви. Известна е и като съпругата на актьора Джеси Спенър.

Джеси Спенсър играе ролята на Били Кенеди в австралийската сериална драма Neighbors от 1994 до 2000 г. По-късно, през 2005 г., той се завръща към ролята в епизод, отбелязващ 20-ата годишнина на шоуто. Той изобразява сина на д-р Карл и Сюзън Кенеди, двама известни жители на улица Рамзи.

Той предостави разказа за съобщенията за обществената услуга на Code Read Network относно дислексията, които ще бъдат излъчени по австралийската телевизия през 2022 г., като се възползва от състоянието на неговия герой от Neighbours Били.

След времето си в Neighbours, той участва с близначките Олсън във филми като Swimming Upstream, Uptown Girls и Winning London. Той се превъплъщава в д-р Робърт Чейс, лекар и хирург в интензивни грижи, в медицинската драма House на Fox от 2004 до 2012 г.

По време на програмата той беше вторият най-дълго служил член на отряда на Чейс. От 2012 г. до 2021 г. той играе ролята на пожарникаря Матю Кейси в шоуто на NBC Chicago Fire. Завръщането му в Neighbours за финала на сезона през 2022 г. е потвърдено.

Освен с актьорството, той започва музикалната си кариера с Австралийския хор на момчетата, с който свири от 1986 до 1992 г. Той е член на TV Band, който включва и бившия му колега от House Хю Лори. Те участват на различни събития и даряват приходите за благотворителност. Групата се появи в Idol Gives Back през април 2008 г.

Награди Кали Уудръф

Към момента тази дама не е получавала награди за професионално признание. Джеси Спенсър, нейният съпруг, също има някои от тях. За работата си по House този актьор беше награден със Златен бумеранг на наградите за пробив на австралийците през 2006 г. Той беше номиниран за най-популярен актьор на наградите Logie през 1998 и 1999 г. за ролята си в Neighbours.

За работата си в House той беше номиниран за две награди: за изключително представяне на ансамбъл в драматичен сериал на наградите на Гилдията на актьорите през 2008 г. и Choice TV Breakout Performance – Male на наградите Teen Choice през 2005 г.

Нетната стойност на Кали Уудръф

Кали не е разкрила публично доходите, заплатата или нетната си стойност. Въпреки това, като учен, тя беше добре компенсирана за работата си. Към 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на около 200 000 долара от някои онлайн медии. Нейният съпруг, Джеси, от друга страна, има нетна стойност от 8 милиона долара от актьорската и музикалната си кариера.

Кали Уудръф Съпруг, брак

Кали се омъжи нейният дългогодишен приятел Джеси Спенсър на 27 юни 2020 г., Джеси също е австралийски актьор и певец. Те се срещнаха за първи път на музикален фестивал в Чикаго и започнаха да се срещат.

В момента двойката живее щастливо и няма информация за децата им. Освен това Кали в момента не е замесена в никакви противоречия или слухове.

Популярни Публикации