Сам Тъкнот - Биография, възраст, нетно състояние, съпруга, брак, височина

Сам Тъкнот е бившето гадже на знаменитостта на Стейси Дули. Стейси Дули е международно известен режисьор на документални филми и актьор. Въпреки че е известна телевизионна водеща, медийна личност и автор, тя е и известен автор. Най-вече тя си сътрудничи с BBC по различни проекти и повдигна многобройни опасения относно социални проблеми.

Бързи факти

Пълно име: Сам Тъкнот
Пол: Мъжки
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Разделям Стейси Дул
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството

Биография на Сам Тъкнот

Сам Тъкнот не съобщава точната си дата на раждане. До ден днешен има малко информация за имената и професиите на неговите родители и братя и сестри. Той е от британска националност и е вярващ християнин. Той е от смесен етнически произход.

По отношение на формалното образование, той посещава местно училище в родния си град. Докато той също посещава колеж, за да продължи образованието си. Възраст на Сам Тъкнот

Сам Тъкнот

Височина и тегло на Сам Тъкнот

Сам Тъкнот е млад мъж, който е едновременно красив и физически здрав. Той е със среден ръст и тегло за ръста си. Косата му е тъмно кестенява на цвят. Освен това той има тъмнокафяви очи. Въпреки това, той все още не е запазил цялостната телесна мярка до ден днешен.

кариера

Сам Тъкнот може да е на работа днес. Той обаче не е направил никакво позоваване на това в нито един интернет домейн към днешна дата. Докато бившата му приятелка е известна знаменитост. Тя е телевизионен водещ, режисьор на документални филми, медийна личност и автор, базиран в Обединеното кралство. Тя получи признание от критиците за работата си по документалната поредица Stacy Dooley Investigates. Професионалната й кариера започва с участието й в документалния филм на BBC 3 Blood, Sweat, and T-shirts.

Освен това тя продължи да работи за BBC и по-късно работи върху различни други документални филми. Докато тя също е продуцирала множество документални филми. Нейната работа се фокусира предимно върху социални въпроси като наркотици, престъпност, сексуален трафик, домашно насилие и войни. Тя пътуваше много заради работата и проектите си, посещавайки множество страни и места, за да отразява регионални проблеми. Днес тя е запазила статута си на видна фигура в британските медии.

Сам Тъкнот Нет Уърт

Сам Тъкнот се радва на комфортен начин на живот. Благодарение на богатството, което е натрупал с работата си. Той обаче не е разкрил общата си нетна стойност или заплата към днешна дата. Към октомври 2022 г. общата нетна стойност е приблизително 1 милион щатски долара.

 Сам Тъкнот нетна стойност

Сам Тъкнот

Съпруга на Сам Тъкнот, брак

Преминаване към романтичния и личен живот на Сам Тъкнот , не е женен. Освен това той е необвързан. Преди това той излизаше със Стейси Дули. По онова време двамата живееха в щастлива връзка, но по-късно тя се разведе с него.

Той заяви, че Кевин Клифтън, който остава партньор на Strictly Come Dancing, е основната причина за раздялата им. Освен това Сам никога не е имал връзка с друга жена. Освен това той е откровен относно предпочитанията си към пола. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации