Оуейн Артър е представен като принц Дурин IV във Властелинът на пръстените: Пръстените на властта

Оуайн Артър , най-известен с изпълнението си в A Confession, ще играе принц Дурин IV срещу принцеса Диса на София Номвете в предстоящия сериал на Prime Video The Lord of the Rings: The Rings of Power. Поредицата от осем епизода ще дебютира в петък, 2 септември 2022 г., от 21.00 ч. ЕТ. Страната на джуджетата Khazad-dûm, както и нейните величествени кралски особи, принц Дурин (Артур) и принцеса Диса, ще бъдат прославени в дългоочаквания сериал (Nomvete). Дурин и Диса ще срещнат неочаквани съюзи и препятствия. Това ще се случи, когато предприемат действия, за да защитят подземното си кралство от зло, което расте в отдалечените кътчета на Средната земя.

Следващият сериал „Властелинът на пръстените“ вероятно ще обхване много сезони. Феновете на собствеността могат да очакват изключителна интерпретация на вековните легенди за митичните пръстени, като първият сезон вече генерира новини. Запознайте се с Оуейн Артър и неговия герой от Властелинът на пръстените: Пръстените на властта, принц Дурин IV, преди дебюта на сериала.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Owain Arthur (@owain_arthur)Оуейн Артър, ирландски актьор, има театрална история.

Оуейн Артър е най-известен с ролята си на Франсис Хеншал в постановката на Националния театър One Man, Two Guvnors в Theatre Royal Haymarket, където той не е изучавал Джеймс Кордън. Сценичните му участия включват The History Boys (NT), Romeo and Juliet (Royal Shakespeare Company), The Comedy of Errors (Royal Exchange) и Birdsong на Nicholas Hytner (Comedy Theater).

  Оуайн Артър

A Confession, London Kills, Hard Sun, Hinterland, Babylon, Casualty, Cei Bach, New Tricks и The Palace са сред телевизионните продукции, в които ирландският актьор участва. Той също така се появява в редица филми, включително White Island, The Patrol, Mr. Nice, Eldra, Higher Grounds и предстоящия The One and Only Ivan на Disney.

Owain Arthur очевидно отбеляза участието си в следващата поредица в интервю за Comic-Con през 2022 г., заявявайки,

Това беше една от онези ситуации, в които бях избран за Дурин и трябваше да играя джудже и си помислих: „Да! Имам право да нося протези. Трябва да нося перука, да нося брада и да се обличам във всички тези фантастични тоалети.“ И, честно казано, бях доста критичен към това през по-голямата част от времето.

Той продължи,

Искрено го обожавах и за мен беше чест да ми бъде позволено да го сложа – колкото и неудобно и уморително да беше.

Оуайн Артур изобразява принц Дурин IV от Хазад-дум.

Дурин IV е четвъртият крал с името Дурин. Много хора, като предишните трима, смятат, че той е превъплъщението на Дурин I поради поразителната им прилика. Виждали са го да носи властовия пръстен, даден на неговия предшественик Дурин III, и най-вероятно ще управлява по време на Войната на Последния съюз. Той е владетелят на Khazad-dûm, проспериращо подземно царство.

Според докладите Durin IV на Owain Arthur е представен, казвайки:

Durin III, монархът на Khazad-dûm и един от първите носители на пръстените на силата на джуджетата, е техен баща. Тези джуджета Khazad-dûm, или Мория, както се нарича впоследствие, играят важна роля в множество критични войни във Втората епоха на Дж. Р. Р. Толкин, която се очаква да изобрази Пръстените на властта, особено поражението на Тъмния лорд Саурон в края на Втора епоха.

  Оуайн Артър

Когато беше разпитан за неговото изображение на джуджета и чувствата да бъде част от легендарната приказка в интервю за CBS, Артър заяви, че това не е нищо повече от чест.

Когато го попитаха за външния му вид, той каза:

Брадата ми е на приблизително 16 части и вие нещо като „О, ето го!“ през различните фази на създаването. [смее се] Едва при последните няколко конуса, точно тук [на скулите], разбрах: „Ето го!“ Отивате на работа!“

Популярни Публикации