Паола Оана - Възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

паола охана е семеен влогър, който се появява в YouTube канала VDC (Vida De Casal) със своя съпруг, деца и други членове на семейството. Повече от 250 000 абонати ще гледат техните vlogs, шеги и други забавни видеоклипове. Научете повече за нетната стойност на Паола Охана, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и факти

Бързи факти

Истинско име паола охана
Псевдоним Паула
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 36-годишен
рожден ден 11 декември 1986 г
Родно място Рио де Жанейро, Бразилия
Зодия Стрелец
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност бразилски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Паола Охана

На колко години е Паола Оана? Паоло Оана е роден на 11 декември 1986 г , в Рио де Жанейро, Бразилия. В момента тя е 36 години, и нейният зодиакален знак е Стрелец. Тя има бразилска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Освен това тя е биолог по професия.

Височина тегло

Паола Охана е висока на 5 фута и 5 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Паола Оана има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Паола Охана, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. паола охана

Паола Оана с дъщеря си (Източник: Instagram)

Нетна стойност на Паола Охана 2022 г

Колко е нетната стойност на Паола Оана? От професионалната си кариера като YouTube звезда и биолог очевидно Паола Оана може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Паола Охана се оценява на около 300 000 до 400 000 долара.

Съпруг и връзка

Кой е съпругът на Паола Оханас? Паола Оана е омъжена за Луан Новит. И двамата живеят щастлив живот и имат дъщеря. Тя основно запълни личната си емисия в Instagram със снимки на себе си със семейството и приятелите си.

Факти

  • Преди да започне канала си в YouTube, тя работи като биолог.
  • Тя основно запълни личната си емисия в Instagram със снимки на себе си със семейството и приятелите си. Натрупа 60 000 последователи.
  • Луан Новит е името на нейния съпруг.
  • Тя и Камила Кампос са бразилски влогъри.

Популярни Публикации