Къде е Елиша Кътбърт сега? Какво прави тя през 2021 г.?

Хората бяха изложени на някои от най-запомнящите се модни стилове, филми и знаменитости в началото на 2000-те. Елиша Кътбърт беше една такава звезда и мнозина все още се чудят какво се е случило с Елиша Кътбърт? Какво се е случило с нея? Тя беше смятана за следващата голяма звезда на Холивуд, защото изглеждаше, че има това, което се изисква. Но веднага щом Кътбърт пристигна, тя изчезна от светлината на прожекторите и не можа да намери пътя си обратно към върха.

Възнесението на Елиша Кътбърт към славата

Филмът The Girl Next Door бележи дебюта на Кътбърт в бизнеса. Даниел, бивша порнозвезда, бягаща от сенчестия си произход, беше изиграна от актрисата. Нейното изображение на прекрасното съседско момиче спечели много фенове и тя беше наречена Най-красивата жена на телевизията по това време. Кътбърт продължи да участва във версията от 2005 г. на House of Wax и във филма от 2007 г. Captivity след The ​​Girl Next Door. Тя започна десетилетието с Happy Endings, който се излъчваше по ABC в продължение на три сезона. Сериалът имаше критичен успех и имаше голяма база от фенове, но беше отменен. След това зрителите видяха много малко от актрисата от „Плен“.

 Елиша Кътбърт

Елиша КътбъртЗавръщането на Елиша Кътбърт

Въпреки отсъствието си от светлините на прожекторите, изглежда актрисата планира завръщане. Кътбърт наскоро участва във филми като Goon: Last of the Enforcers от 2017 г. и The Ranch на Netflix. Тя изигра една от звездите в сериала, воден от Аштън Къчър/Сам Елиът, преди да бъде отменен от Netflix. Кариерата на актрисата в Netflix може да е приключила, но тя няма планове да забавя темпото си скоро. Тя също се появи в Eat Wheaties! с Тони Хейл и беше домакин на Canada's Drag Race като гост. По отношение на следващите проекти се казва, че тя се връща към корените си на ужасите с The Cellar, който сега е в постпродукция. Тя също ще играе заедно с Джош Дюамел и Мел Гибсън в трилъра за кражби Бандит. Премиерната дата на екшън-трилъра обаче все още не е определена.

Филантропските дейности на Елиша Кътбърт

Когато не работи по проект, актрисата е доброволец за благородни каузи. Актрисата е работила по инициативи за Спешъл Олимпикс и нейното атлетично събитие, виртуалното ходене/бягане на 5 километра. Тя също така отдавна е спонсор на Enriching Lives Gala, която генерира финансиране за масово програмиране, състезания за качество, квалифицирани треньори и много повече за спортисти от всички възрасти и нива на способности.

 Елиша Кътбърт виртуална разходка на 5 километра

виртуално 5K ходене

Освен че помага на Спешъл Олимпикс, звездата от Happy Endings е активен с Tim Hortons Camp Day, кампания за набиране на средства, която има за цел да предостави програми за трансформация и умения, променящи живота на младежи от семейства с ниски доходи. През 2018 г. тя участва в набиране на средства за кафе в Тим Хортънс. Тя каза на SaltWire, Само в часа, в който бях тук, толкова много хора дойдоха. И това е фантастично място, защото просто се свързвате с вашата общност. На всичкото отгоре възможността да генерирате средства за всички лагери е фантастична. Тя продължи, като каза, че събитието е фантастично начинание и че, като самата майка, за нея е чест да бъде част от него.

Популярни Публикации