Звездите от „Ергенът“ Клейтън Ечард и Сузи Еванс обявиха, че се разделят

Клейтън Ечард и Сузи Евънс, двойката Ерген, се разделят. На 23 септември риалити звездите обявиха раздялата си в общ пост в Instagram. Бившата двойка се раздели едва шест месеца след като потвърдиха, че се срещат във финала на сезон 26 на The Bachelor. Новината за раздялата им предизвика противоречива реакция от страна на феновете, като някои го очакваха, а други смятаха, че това е предварително обмислен ход.

Феновете реагират на раздялата на Клейтън Ечард и Сузи Еванс с The Bachelor.

Клейтън Ечард и Сузи Еванс наскоро обявиха развода си, което раздели феновете. Много хора изразиха мислите си за двойката и връзката им в Twitter.

Връзката на Клейтън Ечард и Сузи Еванс в The Bachelor

Клейтън Ечард и Сузи Еванс, двойката Ерген, имаха труден старт в риалити програмата. Сузи напусна програмата, когато Клейтън призна, че се влюбва и има сексуални отношения с други две финалистки, Габи Уинди и Рейчъл Рекия. Жените бяха учудени, но Сузи беше съсипана, тъй като обожаваше Клейтън. След това бившият футболист изпрати Сузи у дома на мечтаната им среща в апартамента на The Bachelor на 8 март 2022 г., заявявайки, че тя не иска да се бори за тяхната любов. Сузи каза по това време:

Като знам, че имам ангажимент след седмица и има някои неща, с които не мога да направя компромис. Не вярвам, че бих се почувствал комфортно [да кажа да], ако споделям обичта ти с някой друг.

 Клейтън Ечард

Клейтън се защити, като каза:

Получавах чувства на любов към [тях], така че спах с този човек, за да проуча каква е психическата връзка. Ако бяхте влюбени в някого, просто бихте преследвали това.

Клейтън, от друга страна, поддържаше привързаност към Сузи дълго след като тя напусна програмата. Впоследствие той се опита да поправи приятелството им след края на The Bachelor. Клейтън не вярваше, че това ще се случи, особено като се има предвид как приключи последната им връзка. Сузи разкри специалното After the Final Rose:

След концерта направихме почивка и се заредихме. Щастливи сме и се радваме, че сме тук днес.

Бившата двойка се премести във Вирджиния Бийч, Вирджиния, само дни след като потвърдиха романса си в програмата. Те споделиха изпълнени с любов снимки в своите индивидуални акаунти в Instagram, позволявайки на зрителите да видят тяхната привързаност. След няколко месеца обаче двойката реши да опита връзка от разстояние, за да оправдае стремежите си. Клейтън каза на водещата на подкаста на Dear Media Not Skinny but Not Fat Аманда Хирш за тяхното съвместно бъдеще:

Искам да кажа, че съм на компютъра си 10 до 12 часа на ден. Така че тя каза, Клейтън, ще отида в Лос Анджелис и тогава ще можем да се виждаме през уикендите. И ще видим какво ще стане. Не сме сигурни дали ще ни хареса дългото пътуване.

 Клейтън Ечард

Добавяйки към това:

Сякаш не знаем дали това ще бъде едномесечна [връзка] или връзка за цял живот, но няма натиск. Нека просто се обичаме и се радваме един за друг.

Клейтън и Сузи се разделиха, защото външен натиск обтегна отношенията им. Сега бившата двойка е фокусирана върху това да продължи да работи върху себе си.

Популярни Публикации