Крис Бианко - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Крис Бианко е награден готвач и ресторантьор от Аризона, САЩ. Основава Bianco Food и Pizzeria Bianco. Той се премества в Италия, за да усъвършенства таланта си за правене на пица, което води до успеха му в компанията за производство на пица.

Бързи факти

Пълно истинско име Крис Бианко
Псевдоним Крис
Възраст (към 2022 г.) 60 годишен
Популярни като Популярен като собственик на пицария Бианко
Професия Бизнесмен, готвач
Дата на раждане През 1960г
Място на раждане Бронкс, Ню Йорк
образование Напуснал гимназия
Нетна стойност - щатски долара (приблизително)
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия Не се знае
Езици Английски
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг
В лири: 187 паунда .
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″

Възраст и ранен живот на Крис Бианко

Крис Бианко е роден през 1960 г. в Бронкс в Ню Йорк. Израснал е в Осининг, Ню Йорк. Астмата причинява здравословни проблеми на Крис като младеж. Поради астмата си, той предпочита да остане в дома си. Леля му го научи да готви, когато беше вкъщи. Крис Бианко започва първата си работа в квартална пицария, когато е на 13 години. Впоследствие той напусна гимназията и започна да учи как да прави пица. В Mike’s Deli в Бронкс той се научи как да произвежда сирене Моцарела.

Крис спечели два билета до всяко място в Съединените щати през 1985 г. Тогава той реши да посети Финикс. Мястото толкова му харесало, че решил да го превърне в своя постоянна резиденция. Той започна да продава своята домашна мозерела извън дома си и в крайна сметка започна да я продава на съседни италиански заведения за хранене.Височина и тегло на Крис Бианко

Крис Бианко е висок 5 фута 10 инча . Тежи около 85 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и сиви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Крис Бианко

Нетната стойност на Крис Бианко

Колко е нетната стойност на Крис Бианко? Крис Бианко има голяма нетна стойност, тъй като генерира много пари чрез ресторантьорския си бизнес. Според нашите източници в момента той има между 10 и 12 милиона долара.

кариера

Животът на Крис се промени, когато той се премести във Финикс и започна да доставя сирене Моцарела на пицария. Той имаше шанса да научи за кетъринг операциите, преди да се опита да създаде пица в дървена пещ за пица. Коско, служител на кетъринг събитие, го забеляза да приготвя пица във фурната на дърва и му даде малко място в ъгъла на магазина си, за да продава и създава пица. Той започна да продава Маргарита, Маринара и една уникална пица на клиентите на ъгъла на хранителния магазин. Пицата му бързо стана известна в целия град. След това, през 1988 г., той има идеята да усъвършенства уменията си за приготвяне на пица, за да ги превърне в работа на пълен работен ден със страхотно заплащане.

След това Крис Бианко работи неуморно, за да спести пари, за да отлети до Италия и да усъвършенства таланта си за приготвяне на пица. Накрая той отлетя за Италия, за да учи за шест месеца. Когато се завръща в Съединените щати, той се установява в Санта Фе, Ню Мексико, и работи в италиански ресторант в продължение на три години. През 1994 г. той се завръща във Финикс и открива своя собствена пицария, Pizzeria Bianco, в търговския център Town & Country.

След успеха на Pizzeria Bianco, той създава Bar Bianco през 1997 г. След това продължава да успява в работата си. През 2003 г. получава наградата на фондация 'Джеймс Биърд' за най-добър готвач на Югозапад. След това, през 2005 г., той създава нова компания, наречена pane bianco. Това е магазин за обяд и сандвичи, разположен на Central Avenue, на около четири километра от Pizzeria Bianco. Заради астмата му лекарите му препоръчаха да спре да готви през 2010 г. Той имаше респираторни проблеми в резултат на фурната и брашното. След това процесът на създаване на пица се управлява от брата на Крис Марко Бианко.

Съпруга и брак на Крис Бианко

Коя е съпругата на Крис Бианко? На 2 март 2013 г. Крис Бианко се жени за Миа Бианко. Той се жени, когато е към края на 50-годишното си съществуване. В момента Крис е баща на три деца от Миа Бианко. Нина Роуз Бианко, най-голямата му дъщеря, е родена на 10 април 2014 г. Лео Дейвид Бианко, второто му дете, е роден на 12 декември 2015 г. На 29 септември 2017 г. се преражда по-малката му дъщеря Ева Лена Бианко. Съпругата му Миа се грижи и за трите им деца, както и за част от ресторантьорския бизнес на Крис.

Популярни Публикации