Kep1er обявиха завръщането си през 2022 г. с трети мини-албум

Kep1er не утихна през годината, доминирана от блокбъстъри на K-pop момичешки групи. Само четири месеца след предишното си завръщане, Doublast, момичешката група представи нов албум, наречен TROUBLESHOOTER на 25 септември. Добавен е тийзърният плакат за завръщането на момичешката група WA DA DA, в който те сякаш пътуват назад във времето с винтидж тема. към тазгодишния вече интригуващ график за октомври (който изглежда е модерен в момента.)

Тийзърът за ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ включва компютърен дисплей от 90-те години, флопи диск и клавиатура. Заглавието и датата на издаване на записа се показват на екрана, който моментално се забива, преди да се включи в стил на ретро анимация. Надникнете в концептуалния тийзър и анонса на албума по-долу:

Kep1er се завърна: Женската група новобранец обяви завръщане през октомври.

Женски групи от четвърто поколение като Kep1er несъмнено са водещи в K-pop в момента. Единственият начин да се откроите от другите женски групи е постоянно да създавате по-закачливи песни, което групата WA DA DA прави. Деветчленната проектна момичешка група неочаквано публикува GIF с името на албума и датата на издаване на 25 септември, въпреки че няма признаци за скорошно завръщане.

  Kep1er

Тийзър видеото на TROUBLESHOOTER изненада феновете, тъй като те се наслаждаваха на предишната продукция на групата. По-голямата част от отговорите на тийзър публикацията бяха отговори с една дума като О и КАКВО. Някои фенове очакват мелодиите да бъдат хип-хоп или електронна денс музика. WA DA DA, първият сингъл на Kep1er, също използва EDM, което кара мнозина да приемат, че групата се движи по този маршрут. Най-удивителният елемент беше, че последното завръщане на момичешката група, Doublast, беше през юни тази година и сега, по-малко от четири месеца по-късно, всички те се подготвят за нов кръг от много седмични завръщания, фотосесии и промоции .

Битката за женските групи става все по-тежка, като LE SSERAFIM правят своето първо завръщане, а IVE вече правят вирусно второ завръщане (въпреки че са само на една година). Независимо от това, Kep1ians се притесняват за здравето на Kep1ers.

  Kep1er
Официалният дневен ред на момичешката група TROUBLESHOOTER в момента включва изяви на K-pop концерта в Incheon на 1 октомври, Fact Music Awards на 8 октомври, събирането на феновете на Kep1anet в Сеул на 10 октомври, срещата и поздрава на феновете в Япония на 15 октомври, и KCON Japan (трети ден) на 16 октомври. ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕИЗПРАВНОСТИ, завръщането на Kep1er е насрочено за 13 октомври 2022 г., точно в средата на този кратък период от време.

Популярни Публикации