Джош Пек и Пейдж О’Брайън очакват второто си дете

Джош Пек и жена му Пейдж О'Брайън обявиха раждането на второто им дете в Instagram в неделя, 5 юни. О’Брайън, оператор на късометражни филми, публикува снимка на бебешкото си коремче, която получи над 19 000 харесвания, включително едно от прочутия YouTuber Кейси Нейстат. Докато съпругата му позира в дълга розова рокля, Пек коментира в раздела за коментари:

Мое ли е или не е мое?

Двойката има първото си дете, син Макс Майло, през декември 2018 г. През 2021 г. двойката отпразнува третия рожден ден на сина си. Междувременно, въпреки по-ранните обвинения и вражди, съпругата на Дрейк Бел Джанет фон Шмелинг използва любовно емоджи, за да покаже подкрепата си за О’Брайън.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пейдж О’Брайън Пек (@paigeobrienn)

Връзката на Джош Пек и Пейдж О’Брайън

Въпреки че подробностите за връзката им са неизвестни, Пек и О’Брайън направиха новини през 2016 г. като двойка. Много издания отразиха новината за годежа им по това време. Джош Пек е предложил брак на Пейдж О’Брайън в Париж през март 2016 г., според Insider Lyfe. Според списанието Пек е паднал на едно коляно на Айфеловата кула. На 17 юни 2017 г. двойката се ожени една година след годежа си. Сватбената церемония беше тиха и интимна афера само с няколко присъстващи гости. Някои от снимките на присъстващите в социалните медии разкриха, че колегата на Джош Пек от „Дядото“ Джон Стамос присъства.

Сватбата на двойката обаче предизвика много противоречия, когато се каза, че колегата на Дрейк и Джош на Пек Дрейк Бел е бил изключен от сватбата на първия. Бел туитна по това време:

Посланието е очевидно, когато не сте поканени на сватбата. Днешните истински цветове се показаха. Посланието е ясно и силно. Връзките са прекъснати. Ще ми липсваш, брато…

 Джош Пек

Това предизвика враждебност между тях, което доведе до други трудности по пътя.

Всичко за Пейдж О’Брайън

О’Брайън монтира и заснема няколко късометражни филма през 2013 и 2014 г., според нейната биография в IMDb. Въпреки че малко се знае за съпругата на Пек, 35-годишният актьор каза, че тя предпочита самотата от общественото внимание. През март Пек спомена проблема между него и Бел в подкаста на BFF:

Същата вечер се женя и виждам тези текстови съобщения от него, сякаш ме проклина и идва след мен. В брачната ми нощ… не се тревожа за себе си. Просто... каквото и да е. Съгласих се да бъда публична личност. Това е всичко. Но ето жена ми, която е разкъсана в интернет. И си мисля, че тя е лична и току-що се омъжи.

Това означава, че изборът на двойката да остане сравнително уединен може да се дължи на предпочитанията на Пейдж О’Брайън.

Първото дете на Джош Пек и Пейдж О’Брайън

 Джош Пек

Двойката разкри, че очаква първото си дете 14 месеца след сватбата си. Пек се втурна към Instagram, за да публикува моментна снимка на себе си и съпругата си, които носят бебе. Макс, детето на двойката, беше на почти четири години, когато се роди през декември 2018 г.

Популярни Публикации