Шанс Сътън - възраст, височина, приятелка, нетно състояние, етническа принадлежност

Шанс Сътън е известен YouTuber от Съединените щати. Шанс Сътън и неговият приятел Антъни Трухильо управляват канала Шанс и Антъни. Първоначално той печели последователи във Vine и често се появява във видеоклипове с приятеля си Джейк Пол. По същия начин, до напускането си през май 2018 г., той беше член на широко популярната социална медийна група Team 10. Научете повече за нетната стойност на Шанс Сътън, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Шанс Сътън
Дата на раждане: 02 септември 1994 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, Twitcher
Държава: елен
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Алекс ДеЛена
Нетна стойност 100 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 42-32-15 инча
Родно място Лейкууд, Охайо
Националност американски
Twitter Шанс Сътън в Twitter
Youtube Шанс Сътън Youtube
Instagram Шанс Сътън в Instagram

Шанс Сътън Възраст и ранен живот

Шанс Сътън е роден на 02 септември 1996 г. в Лейкууд, Охайо, САЩ. Той е на 24 години и е роден под знака на Дева. Той е от американска националност.

Към момента името му и информация за родителите му не са налични. По същия начин информацията за другите му членове на семейството, като братя и сестри, е неуловима. Освен това малко се знае за миналото на Шанс Сътън. Чанс изглежда предпочита да пази личния и семейния си живот личен и далеч от платформите на социалните медии и светлината на прожекторите. Въпреки това, той изглежда е този забавен, иновативен и дяволски персонаж, който винаги търси следващата шега.Образованието и квалификациите на Чанс са неизвестни, както и имената на учебните заведения, които е посещавал. Известно е обаче, че е учил гимназия в родния си град. И предвид възрастта си той трябва да е завършил гимназия и университет, освен ако не е отпаднал или е решил да прекъсне обучението си след гимназията.

Височина и тегло на Шанс Сътън

Колко висок е Чанс Сътън? Шанс Сътън е висок 6 фута 2 инча и тежи 80 килограма. Другите му измервания на тялото, като гърдите, талията и дължината на ръката, са 42-32-15 инча. Има светлокафява коса и кафяви очи. Освен това той е безспорно привлекателен, което му спечели справедлив дял от женските зрители.

  Шанс Сътън

Шанс Сътън (Източник: Twitter)

кариера

Шанс Сътън експериментира с платформата за споделяне на кратки видеоклипове Vine, преди да я пусне в YouTube. Във Vine той публикува кратки, забавни видеоклипове. И в резултат стана доста популярен. По същия начин, след смъртта на Vine, той решава да стартира канал в YouTube с близък приятел, Антъни Трухильо.

След това Chance стартира своя канал в YouTube, Chance and Anthony. Те откриха канала на 14 март 2017 г. и той получи 10 530 453 гледания. Те публикуват видеоклипове за vlogging, шеги, игри и музика в канала си в YouTube. Всичките му видеоклипове в YouTube са много забавни и забавни. Техният YouTube канал обаче в момента има само шест видеоклипа. Те очевидно са изтрили повечето от видеоклиповете си, като само няколко са останали в канала.

Chance пусна първото си видео на 22 март. Във видеото той се шегува с най-добрия си приятел и актьор Джейк Пол, като се промъква към него. И през първите няколко седмици първият им видеоклип получи около 500 хиляди гледания. Оттогава те редовно качват различни видеоклипове с шеги в канала си в YouTube в понеделник, сряда и петък.

Всички техни видеоклипове са умни, добре обмислени и забавни, без да са вулгарни или обидни. По същия начин техният приятел Джейк Пол често се появява в техните видеоклипове и често е основната цел на техните шеги. Логан, братът на Джейк, също понякога се появява в техните видеоклипове. Друга от любимите мишени на дуото са техните съквартиранти Иван и Емилио Мартинез, братя близнаци. Освен това екипът си сътрудничи за много видеоклипове с другата YouTuber Теса Брукс. Освен това тяхната поредица Prank War стана изключително популярна.

Шанс Сътън Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Чанс Сътън? Относно печалбите и доходите, Шанс Сътън има нетна стойност от 0 000 към 2022 г. Основните му източници на доходи са YouTube и Twitch.

Шанс Сътън Приятелка и запознанства

С кого се среща Чанс Сътън? Теса Брукс беше приятелката на Чанс Сътън. Теса също е член на отбор 10. Чеса е прякорът, даден на двойката. Освен това се заговори, че Чанс Сътън е изневерил на Теса Брукс. Двамата започнаха да се срещат през март 2017 г., но по-късно се разделиха.

Тогава Чанс започва да се среща с друга уеб звезда, Алекс ДеЛена. Изглежда обаче, че той също се е разделил с нея, тъй като няма актуализация или информация относно връзката им. За сметка на това Чанс публикува множество свои снимки с предишни приятелки в профилите си в Instagram.

Популярни Публикации