Кой е Пийт Карол? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Питър Клей Карол е старши треньор в Националната футболна лига (NFL). Пийт Карол е старши треньор и изпълнителен вицепрезидент на Сиатъл Сийхоукс от Националната футболна лига. Той също е бил треньор в USC (Университет на Южна Каролина).

Бързи факти

Пълно име: Пийт Карол
Дата на раждане: 15 септември 1955 г
Възраст: 66 години
Пол: Мъжки
Професия: Треньор на НФЛ,
Държава: елен
Височина: 42 фута 5 инча (12,93 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Глена Горансон
Развод Уенди Пърл
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Бяло
Родно място Сан Франциско Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Колеж Марин, Тихоокеански университет
баща Джеймс Едуард Джим Карол
Майка Рита Карол

Пийт Карол Wiki

Пийт Карол е роден в Сан Франциско, Калифорния, на 15 септември 1951 г. Джеймс Едуард Джим Карол и Рита Карол са негови родители. Рита, майка му, е добре позната фигура в Сан Франциско. Пит е израснал в калифорнийския град Грийнбре. Завършва гимназия Редууд в Ларкспър, Калифорния, с бакалавърска степен. Той също е на 70 години.

Пийт беше разочарован от спорта в гимназията, защото му липсваше физическо подобрение като тийнейджър, въпреки че беше спортен като дете. Като първокурсник той тежал едва 50 килограма. За да се пробва във футбола, Пийт трябваше да демонстрира разрешение от определен лекар. Във футбола той можеше да играе на различни позиции. Пийт беше куотърбек, широк приемник и защитник в гимназията. Пит също участва в спортове като баскетбол и бейзбол. Като старши, той е обявен за Спортист на годината в своята гимназия през 1969 г. Пийт е признат в Атлетическата зала на славата на Redwood High School през април 2009 г.Височина и тегло на Пийт Карол

Пийт Карол е висок 5 фута 11 инча и тежи 103 кг. Косата му е бяла, а очите му светлокафяви.

кариера

Професионалната кариера на Пийт започва, когато му е предложена позиция като дипломиран асистент от неговия главен треньор. През 1973 г. той се присъединява към треньорския щаб на University of Pacific като помощник-треньор. Има диплома за средно учителство. Пийт получава магистърска степен по физическо възпитание през 1976 г. след три години като асистент. Пийт беше избран в Тихоокеанската атлетическа зала на славата през 1995 г.

Пийт е нает като дипломиран асистент в Университета на Арканзас през 1977 г., след като работи с Pacific. На него бяха възложени по-големи задължения и отговорности като асистент в Арканзас, отколкото в Тихия океан. Той продължи да работи като асистент в Държавния университет на Айова и Държавния университет на Северна Каролина след Арканзас.

  Пийт Карол

Пийт Карол

Пийт Карол Съпруга, брак

Пийт се среща с Уенди Пърл, съученичка от колежа, в продължение на три години, преди да се ожени за нея на 2 юни 1973 г. Бракът им е кратък, тъй като се развеждат само след две години брак. Те нямат деца едновременно. Причината за раздялата им все още не е установена. Уенди и Пит поддържат силно приятелство. Те все още се събират от време на време.

Пит се жени за настоящата си съпруга Глена Горансон, бивша съученичка, след две години. На сватбата, която се проведе насаме, бяха поканени само семейството и близки приятели. Бренан, Нейтън и Джейми са двете момчета и една дъщеря на двойката. Дилиън Бренън Карол, внукът на Пийт, работи като помощник на Сийхоукс. Синът на Пит Бренан работи като помощник-треньор за него. Синът му Нейтън и дъщеря му Джейми също работят за Seahawks.

Нетната стойност на Пийт Карол

Пийт Карол има 40 години треньорски опит. В NFL той печели най-много пари от всеки треньор. Състоянието му идва от треньорския му бизнес. Пийт струва общо 30 милиона долара.

Популярни Публикации