Кой е Яков Смирнов? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност

Яков Смирнов е комик, писател и актьор от Украйна. Емигрира в Съединените щати и става гражданин на страната. Той се появява в множество филми, включително The Money Pit, Brewster’s Millions, Heartburn и Moscow on the Hudson. Той е и художник, който е показвал работата си на множество събития.

Бързи факти

Празнувано име: Яков Смирнов
Истинско име/пълно име: Yakov Naumovich Pokhis
Пол: Мъжки
Възраст: 71 години
Рождена дата: 24 януари 1951 г
Родно място: Одеса, Украйна
националност: украински, американски
Височина: 1,81 м
Тегло: 80 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Женен
Съпруга/съпруга (име): Оливия Косариева
Деца/деца (син и дъщеря): Да (Наташа и Александър)
Запознанства/приятелка (име): N/A
Яков Смирноф гей ли е?: не
Професия: Актьор, писател и комик
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 25 милиона долара

Яков Смирнов Биография

Yakov Naumovich Pokhis е роден в Одеса, Украйна, на 24 януари 1951 г. (бивш Съветски съюз). Той е син на Клара и Наум Похис. Той и родителите му пристигат в Ню Йорк през 1977 г. Той получава магистърска степен от Penn College of Liberal and Professional Studies през 2006 г. Завършва Университета на Пенсилвания с бакалавърска степен. Смирноф също получи докторска степен от университета Пепердайн през 2019 г.

Яков Смирнов Възраст, ръст, тегло

Яков Смирнов е роден на 24 януари 1951 г. и към 2022 г. е на 71 години. Висок е 1,81 м и тежи 80 кг.  Яков Смирнов

Яков Смирнов

кариера

Яков Смирнов е бил учител по рисуване в Одеския педагогически университет в Украйна. Той също беше комик, който понякога участваше на кораби. Когато за първи път пристига в Съединените щати, той работи като барман и автобус. Той започва да изпълнява стендъп комедия в края на 70-те години. В резултат на това той получава фамилното име Смирноф. Той се премества в Лос Анджелис през 80-те години и често участва в The Comedy Store.

Той прави своя филмов дебют като Лев в Москва на Хъдсън през 1984 г. Той се появява във филма The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension същата година. Смирноф участва в комедийния филм „Милионите на Брустър“ през 1985 г.

Той продължи да играе Шатов в The Money Pit през 1986 г. Същата година той се появи в комедийно-драматичния филм Heartburn. От 1986 до 1987 г. Смирноф се появява в телевизионното шоу What a Country! През 1989 г. той се появява във филма Up Your Alley. През 1990 г. актьорът е кредитиран и в телевизионния сериал Night Court.

Освен това той беше домакин на парти с участието на президента Роналд Рейгън през 1987 г. По-късно той беше основната атракция на вечерята на кореспондентите в Белия дом. Той забавлява над 5 милиона души в собствения си театър от 1993 г. насам. Смирноф се появява и в телевизионни предавания като The Simpsons и King of the Hill.

През 2003 г. той се появява на Бродуей в пиесата As Long as We Both Shall Laugh. Той също така преподава в държавния университет на Мисури и университета Друри. През 2016 г. той копродуцира и участва в специалната комедия на PBS Happily Ever Laughter. Той често изобразява Статуята на свободата в своите картини. Той дори е сътрудничил на списание AARP.

Постижения и награди на Яков Смирнов

Въпреки че работи в развлекателната индустрия в продължение на много години, Яков Смирнов никога не е печелил награда. Да бъдеш успешен комик и актьор обаче е едно от най-забележителните му постижения в кариерата.

Нетната стойност на Яков Смирнов през 2022 г

Нетната стойност на Яков Смирноф се оценява на около 25 милиона долара към октомври 2022 г. Якоб Смирноф е натрупал тази нетна стойност в хода на кариерата си. Той се появява в множество филми и телевизионни предавания през цялата си кариера. По-голямата част от състоянието му произтича от работата му като комик. Той притежава театър с 2000 места, където играе почти три десетилетия.

Блестящият комедиен стил на Яков Смирнов никога не е успявал да ни впечатли. Той все още е активен в професията си и е бил част от много значими събития. Можем да очакваме от него да направи много повече през следващите дни. Смирноф е изключително талантлив и има фенове по целия свят.

Яков Смирнов Съпруга, брак

Яков Смирнов се жени за Limnda Dreeszen през 1989 г. Наташа и Александър са двете му деца. През 2001 г. двойката се разведе. Той се жени за втори път за Оливия Косариева през 2009 г.

Популярни Публикации