Ролята на Бам Марджера е ключовият успех на франчайза Jackass

на Бам Маргера талантите са били важни за успеха на франчайза. Темата обаче дали Маргера е участвала в някоя от последователностите на филма, въпреки че е била уволнена от актьорския състав, остава без отговор. Margera направи кратка поява в най-новия филм на Jackass. Независимо от времето му на екрана, ефектът му върху Jackass Forever е осезаем, дори в случаите, когато той не присъства.

Какво е Jackass Forever? Обяснение на надписите на филма

 Бам Маргера

Четвъртият запис във франчайза Jackass е Jackass Forever. Филмът, режисиран от Джеф Тремейн, връща някои известни имена, както и някои нови за някои зрелищни каскади, шеги и отвратителен хумор. Феновете на сериала може би се чудят дали един от най-изявените членове на екипа Бам Маргера ще се появи в предстоящия филм.Маргера се появява в Jackass Forever, макар и само за кратко, в сцената на филма. Последователността от заглавия се редува между пресни каскади, заснети за филма, и ретро видеоклипове на групата, опитваща подобни подвизи в миналото. Маргера се появява както в архивното видео, така и в каскадата на бягащата пътека на оркестъра в основния филм. Той се появява само в една каскада. По същество това е ситуация, в която мигнете и ще го пропуснете. Името на Маргера се появява в надписите като 45-то.

 Бам Маргера

Маргера заснема допълнителен материал за филма, но е използвана само една сцена с него. Въпреки това, той беше ангажиран във филма по начини, различни от неговата единствена роля и отговаряше за нещо повече от собствените си каскади. Той е сценарист и режисьор на редица изпълнени с каскади моменти в Jackass Forever, които са включени, за да запазят влиянието на Margera в картината. Той обаче видя това неблагоприятно и заведе дело срещу Paramount, за да получи заслугата, която смята, че дължи за приноса си към картината.

Бам Маргера беше уволнен

„Jackass Forever“ има нов актьорски състав: Рейчъл Улфсън, Ерик Манака и други са сред тези, които се присъединиха към марката.
Бам Маргера беше хвърлен в поредицата Jackass от старата си компания за каскадьорски кънки CKY, която създаваше филми за шеги. Той беше тясно ангажиран с проекта Jackass от самото начало и създаде няколко каскади, шеги и комедийни съчетания, като най-накрая се сдоби със собствения си спин-оф сериал на MTV, Viva La Bam. За нещастие Маргера получи сериозен случай на алкохолизъм и последният му рецидив доведе до уволнението му от Jackass Forever. Поведението и действията му бяха счетени за нарушение на договора.

Популярни Публикации