Andy Weidl - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Анди Вайдъл е известен американски скаут от НФЛ, асистент по персонала на играчите, медийна личност, генерален мениджър и предприемач от Питсбърг, Пенсилвания. Той е добре известен в бизнеса с това, че служи като заместник-директор на Филаделфия Ийгълс и вицепрезидент по персонала на играчите от 2016 г.

Бързи факти

Пълно истинско име Анди Вайдъл.
Дата на раждане Ч/Б 1980-1984.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 38-42г.
Място на раждане Питсбърг, Пенсилвания, Съединени щати.
Сегашен адрес Маунт Ливан, Пенсилвания, Съединени щати.
Професия Генерален мениджър, скаут на NFL, асистент по персонала на играча, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност 3,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Ще се актуализира.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Университет Виланова.
Тегло В килограми: 80 кг
В лири: 176,37 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Анди Вайдъл

на Анди Вайдъл възрастта се оценява на между 38 и 42 години (към 2022 г.). Роден е между годините 1980 -1984 г . Освен това той има страст към футбола през целия си живот. Weidl посещава университета Villanova за по-нататъшно обучение, според нашето проучване. През 1996 г. получава бакалавърска степен по комуникации. Анди получава магистърска степен по развитие на човешките ресурси от същата институция. След това започва работа в NFL.

Височина и тегло на Анди Вайдъл

Анди Вайдъл е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 80 кг. Той има прекрасни топли лешникови очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Анди Вайдъл

Нетната стойност на Andy Weidl

Колко е нетната стойност на Andy Weidl? Анди спечели прилични доходи като вицепрезидент на екипа на играчите на Филаделфия Ийгълс. Той също печелеше пари от работата си като скаут в НФЛ. Сега той се радва на богат начин на живот в Пенсилвания. Счита се, че нетното състояние на Andy Weidl е приблизително 3,5 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Според неговия профил във Филаделфия Ийгълс, Вайдъл започва кариерата си в НФЛ с Питсбърг Стийлърс като дясна ръка на факултета на играчите, оценяващ гимназисти и професионални играчи (1998-99) под ръководството на старши футболен водач на Ийгълс и предишен ръководител на футболните задачи на Стийлърс Том Донахоу и предишен скаут на Steelers и професионален член на Залата на славата на футбола Бил Нън.

Weidl също работи като скаут за New Orleans Saints. Въпреки това, Анди започва резиденцията си в Балтимор като скаут в Западна зона през 2005 г. и работи в това си качество в продължение на четири сезона, докато не стане скаут в Североизточна област през 2009 г. Той също така е работил за главния треньор на Ravens и персонала на Pro Football Hall of Famer Ozzie Newsome и е помогнал отборът спечели Super Bowl XLVII през сезон 2012. Според слуховете Анди ще стане следващият заместник генерален мениджър на Питсбърг Стийлърс. Преди това той беше вицепрезидент на персонала на играчите на Филаделфия Ийгълс.

Съпруга и брак на Анди Вайдъл

Коя е съпругата на Анди Вайдъл? Този привлекателен мъж в момента живее в Пенсилвания със съпругата и децата си. Според нашето разследване Анди Вайдъл се ожени за Ейми Вайдъл на 27 юни 2009 г. Открихме, че Ейми е лайфстайл блогър въз основа на нейната страница във Facebook.

Тя също публикува много лайфстайл публикации и снимки в своите акаунти в социалните медии. Що се отнася до децата на Анди, Вайдъл е баща на три, две момчета и едно прекрасно момиче. Имената на децата му са Christian Weidl, Luke Weidl и Payten Weidl (дъщеря).

Популярни Публикации