Lee Joon Gi- Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Лий Джун Ги е южнокорейска художничка, актриса, рапърка и музикантка. Лий Джун Ги е добре известен с главната си роля на клоун във филма от 2005 г. „Кралят и клоунът“. Той е играл роли в редица известни корейски драматични телевизионни предавания.

Бързи факти

Пълно име: Лий Джун-ги
Дата на раждане: 17 май 1982 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Южна Кореа
Височина: 4 фута 3 инча (1,30 м)
Тегло: 66
Семейно положение: единичен
Разделям Чон Хе-бин
Нетна стойност милион – милиона (приблизително).
Цвят на очите Обагрени в кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Пусан
Националност южно корейски
баща N/A
Майка N/A
Братя и сестри N/A

Биография на Лий Джун Ги

Лий Джун Ги е роден в Пусан, Южна Корея, на 17 април 1982 г. В момента е на 38 години. По същия начин той е от южнокорейска националност и е роден под знака на Овен. Той е израснал в типично семейство с родителите си и един по-малък брат и сестра. По същия начин Лий Джун беше средностатистическо дете, което имаше страст към актьорството от детството си, но предпочиташе да инвестира времето си в пиеси и драма, вместо в изследвания.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Лий Джун Ги? Приближаваме се до размерите на тялото му. Той е много привлекателен, има силно телосложение и е много красив. По същия начин той седи висок 5 фута 10 инча и тежи около 66 килограма . По същия начин той има боядисана руса коса и тъмнокафява кожа.  Лий Джун Ги

Лий Джун Ги държи наградите Източник: Instagram

Lee Joon Gi Net Worth

По отношение на неговата нетна стойност, тя сега прави прилична сума пари от актьорската му работа. Той има приблизителна нетна стойност на 1 милион долара – 5 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г., въпреки че няма яснота относно размера на нетните му активи.

кариера

Joon-Gi започва прослушване за множество телевизионни роли, но не намира незабавно приемане. През 2004 г. той има първата си малка актьорска роля в Stars Echo на Drama Tv, което му помага да придобие опит в индустрията. По подобен начин през същата година той се появява в японския филм „Хотел Венера“ и корейския филм „Летяща Венера“. Това беше впечатляващо за всички директори и мениджъри и му даде повече шансове.

По същия начин Лий Джун Ги направи големия си актьорски дебют в драматичния филм от 2005 г. Кралят и клоунът, който се превърна в най-касовия корейски филм на годината. По подобен начин през 2006 г. той участва в романтичния телевизионен сериал „Моето момиче“, който го изстрелва към славата като голям успех в Корея и един от най-известните актьори в Азия.

Лий кацна на големия екран с Fly Daddy Fly и японско-корейски копродукционен филм, наречен „Virgin Snow“. Той беше най-известният актьор в корейски драми и сериали, след като положи много усилия. По подобен начин той създава две популярни телевизионни драми, „Време между куче и вълк“ и IlJi-Mae: The Phantom Theif.

Лий пък отиде да отбие задължителната си военна служба. В допълнение, през 2012 г. тя се появи в романтичната драма на ужасите „Sarang and the Magistrate“, която се превърна в най-скъпата телевизионна драма, изнасяна в Япония. През 2013 г. той участва в телевизионния сериал на ужасите „Две седмици', а през 2015 г. участва във вампирската романтична поредица „Scholar Who Travels the Night'. Той продуцира драматичния сериал Moon Lovers и китайския филм „Never Said Goodbye“ един след друг.

Lee Joon Gi приятелка, запознанства

Що се отнася до личния му живот, Лий не е казал нищо относно връзката си. Съобщава се, че е необвързан, според някои онлайн издания. Преди това той имаше приятелство с Jeon Hye-bin, което започна на снимачната площадка на Gunman in Joseon.

По същия начин, в свободното си време, той обича да изучава и изпълнява различни форми на бойни изкуства. Той почти не използва дубльор по време на бойни сцени поради опита и способностите си в таекуондо и много други стилове на бойните изкуства.

Любопитни факти

  • Lee Joon Gi е южнокорейски артист, актриса, рапър и музикант.
  • Лий Джун Ги е добре известен с главната си роля на клоун във филма от 2005 г. „Кралят и клоунът“.
  • Играл е роли в редица известни корейски драматични телевизионни предавания.
  • Joon-Gi започва прослушване за множество телевизионни роли, но не намира незабавно приемане.
  • През 2004 г. той има първата си малка актьорска роля в Stars Echo на Drama Tv, което му помага да придобие опит в индустрията.

Популярни Публикации