Кой е Кендъл Шмид? Wiki, възраст, съпруга, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Кендъл Шмид е американски музикант и актьор. Той може да пее, композира и създава свои собствени песни като музикант. Той постигна слава с името Кендъл Найт с ролята си във филма Big Time Rush. Той е изобразявал редица други герои в телевизионни програми, включително Без следа, Шепот на духове и Фрейзър. Неговите музикални инструменти включват вокали, китара и пиано и той е активен от 2001 г.

Бързи факти

Празнувано име: Кендъл Шмид
Истинско име/пълно име: Кендъл Франсис Шмид
Пол: Мъжки
Възраст: на 31 години
Рождена дата: 2 ноември 1990 г
Родно място: Андовър, Канзас
националност: американски
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Тегло: 77 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): не
Запознанства/приятелка (име): N/A
Кендъл Шмид гей ли е?: не
Професия: Актьор, музикант
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 15 милиона долара

Биография на Кендъл Шмид

Кендъл Шмид е роден в Andover, Kansas, в Съединените щати на 2 ноември 1990 г. Родителите му, Kathy и Kent Schmidt, го отглеждат в Wichita, Kansas. Кенет и Кевин Шмид, които също са актьори, са негови братя. На петгодишна възраст той прави своя актьорски дебют в Chex TV, а на деветгодишна възраст е нает да участва във филма A.I. Изкуствен интелект. Когато е на 10 години, семейството му се премества в Калифорния. Шмид е признал само, че е бил обучаван у дома по отношение на образователната си история.

  Кендъл Шмид

Кендъл ШмидВъзраст, височина, тегло на Кендъл Шмид

Кендъл Шмид е роден на 2 ноември 1990 г. и е на 31 години към 2022 г. Той е висок 5 фута 11 инча (1,8 м) и тежи 77 килограма.

кариера

На Кендъл Шмид кариерата започва да набира популярност през 2001 г. поради изявите му във филми като General Hospital. Освен това той играе роли в Raising Dad, Titus и Gilmore Girls. През това време той се появява в множество телевизионни програми, включително ER, Frasier и Phil of the Future.

През 2009 г. той се присъединява към актьорския състав на Big Time Rush, телевизионно шоу, в което се представя под името Kendall Knight. Настоящите филми, в които той се появява, включват Безследно, Шептене на духове, Доклад за малцинството и Спенсър.

Шмид започва музикалната си кариера през 2010 г., като се присъединява към момчешката група Big Time Rush. Дебютният албум на групата, BTR, беше издаден през октомври 2010 г. и достигна номер 3 в класацията Billboard 200. Те издават две песни за Коледа същата година: Beautiful Christmas и All I want for Christmas is You. Boyfriend, дебютният сингъл на групата, беше издаден на 15 февруари 2011 г.

Вторият им албум, Elevate, беше публикуван на 21 ноември 2011 г., а третият им албум, 24/Seven, беше издаден на 11 юни 2013 г. Въпреки това, те се разпаднаха през 2014 г. Преди Шмид да се присъедини към Big Time Rush, той създава дуото Heffron Drive, с което по-късно се събира отново след разпадането на групата им. Неговият собствен музикален лейбъл се нарича TOLBooth Records. През 2014 г. той издава дебютния си албум, Happy Mistakes, и още няколко чрез този лейбъл. Black on Black е най-новият албум на дуото Heffron Drive.

Награди и постижения

Кендъл Шмид не изглежда да е получавал никакви похвали досега в кариерата си. Въпреки това той е постигнал много в кариерата си. Той е известен актьор благодарение на участията си в многобройни филми и музика. Той е още млад и ще продължи да развива кариерата си; в резултат на това страхотното му представяне в бъдеще може да му донесе някои признания.

Нетната стойност на Кендъл Шмид през 2022 г

Кендъл Шмид приблизителната нетна стойност към юли 2022 г. е 15 милиона долара. Сегашната му нетна стойност е резултат от актьорската му професия. Участието в множество филми е значителен източник на пари за него. Част от приходите му идват и от заниманията му с музика. Фактът, че той притежава собствен звукозаписен лейбъл, подобрява приходите му от множество музикални записи. Той ще увеличи нетната си стойност в бъдеще, тъй като е все още млад и в процес на изграждане на професията си.

Кендъл Шмид е млад актьор, чийто постоянен успех е резултат от отдадеността му на кариерата му. Той е избягвал противоречията, позволявайки му да се концентрира върху работата си. Започването на актьорско майсторство в ранна възраст му помогна значително да стане това, което е сега, и той несъмнено ще стигне далеч.

Kendall Schmidt Съпруга, брак

Кендъл Шмид в момента е необвързан. Той никога не е бил женен и никога не е имал деца. Преди това е бил обвързан с множество жени. Първоначално той излизаше с Кейсли Колинс, но връзката им приключи след няколко години. Отново той започна връзка с Кейтлин Тарвър, но тя беше също толкова неуспешна, тъй като те се разделиха след период от време. Сега той е необвързан и изглежда е зает с работата си, преди да реши да се установи.

Популярни Публикации