Джонатан Гилбърт - Нетна стойност, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, кариера

Джонатан Гилбърт е борсов брокер и актьор от Съединените щати. Джонатан Гилбърт е добре известен с ролите си във филми и телевизионни сериали като „Малка къща в прерията“ и „Чудотворецът“ и др. Той е и един от добре познатите актьори, които направиха своя дебют като Уили Олесън в драматичния сериал Малка къща в прерията.

Бързи факти

Пълно име: Джонатан Гилбърт
Дата на раждане: 10 юли 1968 г
Възраст: 53 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: Актьор и борсов брокер
Държава: Съединени американски щати
Семейно положение: женен
Съпруга Керън Гилбърт
Нетна стойност 2,4 милиона долара
Цвят на очите Сив
Цвят на косата кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати
Националност американски
образование Zicklin School of Business в Baruch College
баща Пейл Гилбърт
Майка Барбара Крейн
Братя и сестри Мелиса Гилбърт, Сара Гилбърт и Клаудия Коуан

Биография на Джонатан Гилбърт

Джонатан Гилбърт е роден на 10 юли 1967 г. в Лос Анджелис, Калифорния, Съединени американски щати. Джонатан Дж. Гилбърт е пълното й име. Той е осиновен син, чийто баща, Пейл Гилбърт, също е известен актьор, а майка му, Барбара Крейн. Той е осиновен брат на актрисите Мелиса Гилбърт, Сара Гилбърт и Клаудия Коуън. По същия начин не са известни неговата етническа принадлежност и религия. Ракът е неговата зодия.

Освен това той получава образованието си в колежа Хамилтън. По-късно получава MBA от Zicklin School of Business към Baruch College. Освен това няма информация за неговото училище или бъдещо образование.Височина, тегло на Джонатан Гилбърт

Джонатан Гилбърт има кафява коса и лешникови очи, а той има сиви очи. Няма налична информация за нейния ръст, тегло или измервания на тялото. Освен това измерванията на тялото му са неизвестни и той има добре поддържано тяло.

  Джонатан Гилбърт

Младият Джонатан Гилбърт (Източник: Pinterest)

кариера

По професия е актьор и борсов посредник. Като актьор, той дебютира в драмата на телевизионния сериал Little House on the Prairie като Уили Олесън в повтарящи се роли от 1974 до 1983 г. Освен това, някои от телевизионните сериали, в които участва, включват The Little House Years и The Miracle Worker (1979) , Малка къща: Поглед назад към вчера (1983) и Малка къща: Последно сбогом (1985). (1984).

Освен това работи като борсов посредник след 1984 г. и продължава да го прави и до днес. Освен това в момента той пътува по света и работи за театрална компания в Калифорния.

Джонатан Гилбърт Нетна стойност

Той все още не е печелил или номиниран за награди. В резултат на това той има добри шансове да спечели още награди в бъдеще. По същия начин нетната му стойност се оценява на около 2,4 милиона долара. Освен това няма информация за неговата заплата, коли или домове. Нетната му стойност е повлияна от известната му актьорска кариера, присъствието в социалните медии и други реклами.

Съпруга на Джонатан Гилбърт, брак

Той е прав и женен за любовта на живота си Керен Гилбърт. Датата на сватбата му обаче е неизвестна. Освен това няма информация за предишните му афери или връзки.

За него няма никакви слухове или спорове. Свободният човек не обича да бъде заобиколен от слухове и противоречия и предпочита да се съсредоточи върху кариерата си, а не върху противоречията. Той обаче разрешава спора публично, като се извинява в социалните мрежи.

Популярни Публикации