Сам Хюз - биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Сам Хюз е професионален състезател по смесени бойни изкуства (MMA), чийто невероятен боен стил удиви публиката. Сам Хюз спечели пет от седемте си професионални битки. В момента тя се състезава в Ultimate Fighting Championship (UFC) в категория Strawweight за жени.

Бързи факти

Пълно име: Сам Хюз
Дата на раждане: 28 юни 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: ММА боец
Държава: елен
Родно място Дейвънпорт, Айова
Националност американски
Братя и сестри две

Биография на Сам Хюз

Сам Хюз е роден през 1992 г. по улиците на Давънпорт, Айова. Тя празнува рожден ден на 28 юни всяка година. Тя е жена на 29 години. Сампаж, нейната зодия е Рак. Дани Хюз е неин баща и тя има двама братя. Въпреки че публикува няколко изображения на майка си, артистката по смесени бойни изкуства не е разкрила името на майка си. Заедно с родителите си, тя има по-голям брат Антъни Хюз, който е лекар.

  Възраст на Сам Хюз

Сам ХюзВисочина и тегло на Сам Хюз

Тя е силна жена с приятен характер. Тя стои на височина 5 фута 5 инча. По същия начин тя тежи приблизително 124,80 lbs. Очите й са сини, а косата й е кафява.

кариера

Сам Хюз започва кариерата си в смесените бойни изкуства като новак. На 6 август 2016 г. тя се би за първи път срещу Marinna Vela. Нейният първи мач завърши с победа при задушаване в задната част. След победата си тя падна от Tiani Valle и Shawna Ram в последователни мачове.

На 15 юли 2017 г. тя завърши наравно първия си мач срещу Лупита Годинес. На 19 август 2017 г. тя победи Хана Скогинс, за да спечели втората си победа и титлата на Warfare FC Strawweight Championship. Хюз се би с Мелани Макинтайър в последната й аматьорска битка на 13 октомври 2018 г. Побеждавайки я, тя спечели шампионата на SFU в категория сламка.
След това тя стана професионалист. На 23 февруари 2019 г. тя направи своя професионален ММА дебют срещу Kyla Frajman. Тя я събминира в първия рунд със събмишън отзад. След това тя победи Лорен Бенджар, Бетани Кристенсен и Лиза Молдин в следващите си три битки.

На 17 юли 2020 г. тя загуби първата си професионална ММА битка от Ванеса Демопулос. Тя също така пропусна шанса да спечели вакантната титла на LFA Strawweight Championship, когато беше победена от Demopoulos. Въпреки унизителната загуба, тя продължи да побеждава Даниел Хиндли в следващия си мач.

За съжаление, Tecia Torres я победи, разбивайки самочувствието й за пореден път. В момента тя се подготвя за битката си срещу Loma Lookboonmee. Битката ще се проведе на 1 май 2021 г.

Сам Хюз Нетна стойност

С такава успешна кариера на толкова млада възраст е разумно да се предположи, че Сам Хюз е натрупал значително състояние. Освен това договорът й със световноизвестния UFC трябва да е подобрил финансовото й състояние.

Следователно колко пари притежава тя? За съжаление има малко информация за приходите и нетната стойност на ММА боеца. Въпреки това, някои източници изчисляват, че средната заплата на ММА боец ​​в UFC е приблизително 8,250.

  Сам Хюз нетна стойност

Сам Хюз

Съпруга на Сам Хюз, брак

Шампионката на Warfare FC Strawweight предпочита да пази подробностите от личния си живот далеч от медиите и общественото внимание. По същия начин нейните дръжки в социалните медии не разкриват нищо за състоянието на връзката й. В момента може да е необвързана.

Дискретността на Хюз предполага, че тя или е потайна относно любовния си живот, или все още не е срещнала точния човек, с когото да споделя снимки.

Популярни Публикации