Hunter March- Нетна стойност, Биография, Възраст, Етническа принадлежност, Приятелка, Височина, Кариера

Ловджийски марш е известен американски телевизионен водещ, актьор, продуцент и YouTuber. Hunter March е най-известен като водещ и продуцент на медийната и развлекателна компания AwesomenessTV. Научете повече за Нетна стойност на Hunter March, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Ловджийски марш
Дата на раждане: 05 април 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: ТВ водещ, актьор, продуцент, YouTuber
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Морган Стюарт
Разделям Лекс Лий
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Калифорния
Националност американски
Братя и сестри един (брат: Дилън)
Facebook Hunter March Facebook
Twitter Hunter March Twitter
Youtube Hunter March Youtube
Instagram Hunter March Instagram
Лична мрежа Hunter March Personal Web
IMDB Hunter March IMDB
Седмица Hunter March Wiki

Hunter March Възраст и ранен живот

Ловджийски марш е роден на 05 април , 1991 , в Калифорния, САЩ. Той е на 29 години и е роден под зодия Овен. Джефри Марч е името на баща му. Освен това той е внук на Хал Марч, бившия домакин на шоуто. Той е от американски произход, но етническата му принадлежност е неизвестна.

Хънтър също има трима доведени братя и една доведена сестра. По същия начин той има един брат на име Дилън. Той обаче не е разкрил никаква информация за родителите си. Няма информация и за образованието му.Височина и тегло на Hunter March

Колко висок е Hunter March? Хънтър има чаровна усмивка и чаровна личност. Той има височина от 6 фута и 8 инча. Освен това той има тъмнокафява коса и кафяви очи. Освен това, той не е разкрил никаква друга информация за измерванията на тялото си. Запазил е здрава и стегната физика.

  Ловджийски марш

Hunter March Height (Източник: Pinterest)

кариера

Март започва кариерата си като стажант в „AwesomenessTV“ през 2012 г. Скоро след това той е повишен и става водещ пред камерата, а по-късно и продуцент на компанията. Той е водещ на няколко предавания за AwesomenessTV до момента. Повече от пет години той е домакин на шоуто Daily Report.“ През март стартираха кампаниите на компанията „#DearHunter“ и „You’re Busted“.

Между 2015 г. и 2016 г. той беше домакин на „Top Five Live“, едно от най-бюджетните токшоута на Verizon/Go90. През това време американската личност също беше домакин на задкулисните сегменти на Teen Choice Awards. Emogenius, шоу на Game Show Network, излъчено през март 2017 г. Той е едно от видните лица на AwesomenessTV и е помогнал на компанията да спечели милиони абонати в YouTube.

Що се отнася до соловата кариера на Марч в YouTube, той стартира своя едноименен канал на 19 октомври 2010 г. До момента той е качил над 70 видеоклипа в своя канал, повечето от които са влогове. Хънтър също наскоро сподели редица съвместни видеоклипове в своя канал в YouTube. С милиони гледания, някои от най-популярните му видеоклипове в YouTube включват „НАКАРАХ МОЯТА ПРИЯТЕЛКА ДА ПЛЪЧЕ… | Hunter March“, „TINDER FAIL WITH JENNXPENN!“, „БЕЛЬО ЗА ДВАМА?! | Реагиране на СТРАННИ продукти за бельо!“ и други.

Книгата за самопомощ на Хънтър TBH беше публикувана от Scholastic през 2017 г. Книгата е насочена към тийнейджъри и включва принос от няколко големи влиятелни лица в социалните медии, включително Ребека Блек, Джен Макалистър и Алекс Айоно. Хънтър получи възможността да бъде домакин на Sugar Rush на Netflix, чиято премиера беше през юли 2018 г.

Hunter March Net Worth 2022

Колко богат е Hunter March? По отношение на приходите, Hunter March се оценява на нетна стойност от около 1 милион долара към октомври 2022 г . Той прави по-голямата част от парите си от телевизионната си кариера. Той обаче прави много пари от телевизионни предавания.

Hunter March Приятелка и срещи

С кого се среща Хънтър Марч? Що се отнася до връзката на Хънтър, той е в дългосрочна връзка с дългогодишната й приятелка Лекс Лий от 2013 г. Въпреки това изглежда, че те вече не са във връзка. В момента Хънтър се среща с прекрасна жена на име Морган Стюарт. Слуховете им за запознанства бяха доста вълнуващи в началото на 2019 г., но те ги потвърдиха на 05 ноември 2019 г.

Той обикновено публикува снимки на себе си и на приятелите си в акаунтите си в социалните мрежи. Освен това двамата се забавляват добре в любовния си живот и имат прекрасни отношения без признаци на проблеми. Що се отнася до предишни връзки, телевизионната водеща има връзка с дизайнера на мебели Лекс Лий от 2013 г.

Социална медия

Той е добре позната личност в социалните медии. Hunter може да бъде намерен в различни социални медийни платформи. Над 27 хиляди души са харесали официалната му страница във Facebook. С над 177 хиляди последователи в Instagram той е доста известен. По същия начин той може да бъде намерен в Twitter с над 48,2 хиляди последователи. Неговият канал в YouTube, който носи неговото име, има над 370 хиляди абонати.

Популярни Публикации