Люк Карти - Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Люк Карти е играч на ръгби съюз от Ирландия, който сега играе с LA Giltinis от Мейджър Лийг Ръгби. Той също така представлява националния отбор на САЩ по ръгби съюз. Той е по-малкият брат на ирландеца Джак Карти.

Бързи факти

Пълно име Люк Карти
Професия Играч на ръгби съюз
рожден ден 24 септември 1997 г (24 години)
Текуща възраст 24 години
Място на раждане Атлон
Държава на раждане Ирландия
Знак за раждане Козирог
Височина 1,82 м (5 фута единадесет + 1 две в)
Тегло 90 kg (14 st; 200 lb)
Семейно положение Неженен
Съпруга N/A
Нетна стойност 1 милион долара - 5 милиона долара

Биография на Люк Карти

Люк Карти е добре известен играч на ръгби съюз, който е роден в Ирландия на 20 септември 1997 г. Люк Карти е ирландски играч на ръгби съюз. Люк Карти получава бакалавърска степен по търговия от NUI Galway между 2016 и 2018 г. Сега той следва магистърска степен по международен бизнес в Michael Smurfit Graduate Business School на University College Dublin.Височина, тегло на Люк Карти

Люк Карти е висок 5 фута 11,5 инча. Тежи около 90 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

кариера

 • Карти започва кариерата си по ръгби в Марист Колидж в Атлон.
 • Карти се върна като първи избор за сезон 2016-17 след напускането на МакГинти в Сейл Шаркс и контузията на новото попълнение Марниц Бошоф.
 • Той започна 18 мача на Pro12, като се появи като резерва в още три, и започна пет от шестте мача на отбора за Шампионската купа, като пропусна домакинския мач срещу Zebre поради контузия.
 • Карти също участва в плейофа на отбора за Шампионската купа срещу Нортхемптън Сейнтс в края на сезона.
 • Карти пое първия избор на Конахт на половината от полета след пенсионирането на Дан Паркс.
 • В Pro12 той имаше 21 участия, 16 от които бяха стартове. Карти се появи в пет от шестте мача на отбора за Купата на предизвикателствата през 2014-15 г., започвайки във всички с изключение на един.
 • Той също започна финала на сезона на отбора, плейоф срещу Глостър.
 • Карти остана първият избор през следващия сезон до февруари 2016 г., когато беше ранен на водна пързалка в Дубай и му беше отстранен далакът.
 • Той поднови играта в първия отбор през април, но не успя да измести Ей Джей Макгинти и Шейн О’Лиъри и следователно загуби място във финала на Pro12 на 28 май.
  Карти игра в 12 Pro12 мача и пет Challenge Cup преди контузията си и само два Pro12 мача след него.
 • Карти беше избран в старшия отбор за откриването на Шестте нации през 2019 г.
 • Той дебютира на 24 февруари 2019 г. като смяна при победата с 26-16 срещу Италия на Стадио Олимпико в Рим.

Нетната стойност на Люк Карти

Люк Карти Смята се, че нетното състояние е между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Неговата отлична професия като играч на ръгби очевидно е основният му източник на пари.

Люк Карти Приятелка, Запознанства

В момента той няма романтична връзка с никого. Той е необвързан мъж, който е много фокусиран върху кариерата си. Освен това, той не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. той пази личния си живот скрит от папараците. Лука не е обект на никакви слухове или противоречия. Той се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата му. Той обаче има чисто досие и никога не е участвал в противоречия.

Интересни факти

 • Люк Карти получава бакалавърска степен по търговия от NUI Galway между 2016 и 2018 г.
 • Карти беше избран за заместник поради контузия в ирландския отбор на Световното първенство по ръгби под 20 г. през 2017 г.
 • Сега той следва магистърска степен по международен бизнес в Университетския колеж в Дъблин, Michael Smurfit Graduate Business School.

Популярни Публикации