Янис Остойич- Биография, възраст, нетна стойност, приятелка, срещи, височина

Янис Остоич е известна белгийска фигура. Янис Остойич е международно признат модел и актьор. По същия начин той се появява в различни телевизионни предавания, включително Growing Up Supermodel. Той е изключително популярен в Instagram, както и сред нетизените.

Бързи факти

Пълно име: Янис Остоич
Дата на раждане: 30 март 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Модел
Държава: Белгия
Семейно положение: по отношение
Запознанства Стефани Марси
Нетна стойност 0k USD
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност белгийски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
баща Jadranko JD
Майка Мартин ДеРуйтър
Братя и сестри 3

Янис Остойич Биография

Янис Остоич е роден в Белгия на 30 март 1995 г. Jadranko JD е името на баща му. Той е успешен модел, а Мартин Де Руйтер е негова майка. Докато той също има три допълнителни братя и сестри. Той е белгиец по произход и е вярващ християнин. Освен това той е от смесен етнически произход. Според астрологията е зодия Овен.

По отношение на формалното образование, той посещава местно училище. Освен това той посещава колеж в подготовка за университетско обучение.Височина и тегло на Янис Остойич

Янис поддържа добре поддържано тяло и притежава отлични физически данни. Красивият модел е със среден ръст и тегло за ръста си. Освен това косата му е тъмнокафява на цвят. Освен това той има тъмнокафяви очи. Той обаче не е предоставил никаква информация за цялостното си измерване на тялото към днешна дата.

кариера

По отношение на кариерата Янис Остойич е актриса и модел. Янис е наистина зашеметяваща, с идеална фигура и симпатична личност. Той си сътрудничи с различни агенции за модели. Освен това той започва да моделира на крехката възраст от пет години и продължава до тринадесетгодишна възраст. Той обаче спря за продължителен период от време. И той го възобнови на 19-годишна възраст и продължава да го прави до днес.

Освен това той се появи в Growing Up Supermodel. Той също така се появява в няколко филма, включително De Opdracht през 2018 г., Speechless и други. Освен това той участва в реклами на европейските кампании на Versace, Guess и Bacardi. Освен това той е популяризирал множество висококачествени продукти.

 Инфографика за биография на Янис Остойич

Янис Остойич Биография

Нетна стойност на Янис Остойич

По отношение на нетната стойност, Янис Остойич се радва на заможен начин на живот със семейството си. Благодарение на славата и богатството, които е натрупал през цялата си кариера. Към 2021 г. общата му нетна стойност се оценява на около 500 хиляди щатски долара. Той обаче не е разкрил годишната си заплата.

Янис Остойич Гадже, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Янис Остойич, той не е женен. В момента се среща със Стефани Марси. Той се радва на изключително щастлив живот с нея. Освен това той е бездетен. Освен това той никога не е имал връзка с друга жена. Янис е откровена относно половите си предпочитания. И до днес няма кой да говори вместо него относно спорните събития.

Популярни Публикации