Колко богат е Франки Джонас? Заплата, нетно състояние, кариера

Кевин Джонас и Франки Джонас, „бонус Джонас“, ще закотви предстоящата програма на ABC Claim To Fame. Франки Джонас, подобно на другите братя Джонас, е добре известен със своите видеоклипове в TikTok и кратки изяви в различни телевизионни програми. Собствените му усилия му спечелиха нетна стойност от 20 милиона долара. Освен това, най-младият Джонас е планиран да оглави предстоящата програма Claim To Fame за първи път, чиято премиера е на 11 юли.

Според официалния синопсис на шоуто:

Братовчедите на знаменитости живеят извън сянката на известния си член на семейството, прикривайки самоличността и родословието си в преследване на собствената си слава и пари.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кевин Джонас (@kevinjonas)

Франки Джонас е певица и бивша актриса.

Франклин Натаниел Джонас, известен още като Франки Джонас, започва да изследва уменията си в ранна възраст. Той беше на девет години, когато озвучи Ссуке в анимационния филм на Хаяо Миядзаки Поньо. Той също изпя тематичната песен на филма, Ponyo on the Cliff by the Sea. По-младият Джонас също беше повтарящ се герой в оригиналния сериал на Disney Channel Джонас. Участието му в програмата също му донесе наградата Teen Choice Awards’ Choice Breakout TV Star Male през 2009 г.

 Франки Джонас

Освен гостувания в телевизионни сериали, Франки дебютира в игрален филм като Джуниър Рокер Тревър в Camp Rock 2: The Final Jam. Той беше избран с тримата си по-големи братя, братята Джонас. Освен това Claim To Fame не е първият път, когато най-старият и най-младият брат Джонас споделят екрана. През 2012 г. двамата участваха в риалити шоуто Married To Jonas, което проследява брачния живот на Кевин Джонас и съпругата му Даниел, включително завръщането на Jonas Brothers в края на 2013 г.

Музикалната кариера на Франки бе подновена през юни 2017 г. с пускането на първата му мелодия Shanghai Noon в SoundCloud. Всъщност той публикува второто си произведение, Appa, на същия сайт за по-малко от година. През 2019 г. Франки пое и ролята на музикален продуцент на песента Too Young на Alli Haber. Франки Джонас, от друга страна, има големи последователи в TikTok от 1,9 милиона за публикуване на негови видеоклипове с пеене.

 Франки Джонас

Каква точно е целта на Claim To Fame?

Claim To Fame е форум за хора, чиито известни роднини са ги засенчили. Това ще им позволи да демонстрират способностите си, без да изневеряват на знаменитото си потекло. В програмата ще участват 12 известни роднини, които трябва да скрият самоличността си, като лъжат опонентите си. Ако победителят успее да скрие известната си самоличност, той ще получи 0 000.

Официалният синопсис на дебютния епизод е следният:

Кевин и Франки Джонас, водещите на шоуто, представят 12-те известни братовчеди, които ще живеят под един покрив, докато прикриват самоличността и родословието си, за да спечелят наградата от 0 000. За първото си предизвикателство състезателите се състезават в шоу за таланти, като един претендент в крайна сметка е изправен пред елиминация.

Популярни Публикации