Ерин Краков- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Филми, Кариера

Ерин Краков е режисьор и актриса от САЩ. В сериала на Hallmark Channel When Calls the Core Ерин Кракоу играе Елизабет Тачър Торнтън. Тя също е участвала в телевизионното шоу Lifetime Army Wives. Научете повече за Ерин Краков и Уърт, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Националност, Етническа принадлежност, Филми, Кариера

Бързи факти

Пълно име Ерин Краков
Дата на раждане 05 септември 1984 г
Възраст 36 години
Хороскоп зодия Дева
Късметлийско число 9
Щастлив камък Сапфир
Щастлив цвят зелено
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Козирог
Пол Женски пол
Професия Актриса, продуцент
Държава елен
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло 61 кг
Семейно положение по отношение
Запознанства Даниел Лисинг
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 36-26-36
Родно място Филаделфия, Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност Северна Америка
образование Джулиард училище
Facebook Ерин Краков във Facebook
Twitter Ерин Краков Twitter
Instagram Ерин Краков Instagram
IMDB Ерин Краков IMDB
Седмица Ерин Краков Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Ерин Краков

Ерин Краков сега е на 35 години. Тя е родена на 5 септември 1984 г. във Филаделфия, Пенсилвания, Съединени американски щати. Тя е от северноамерикански произход и запазва американско гражданство.

Височина и тегло на Ерин Краков

Колко висока е Ерин Кракоу? Ерин е зашеметяваща актриса. Тя има прекрасна усмивка и красиво тяло. Височината й е 5 фута 9 инча и тежи около 61 килограма. Размерите на бедрата, сутиена и ханша й са 36-26-36 сантиметра.  Ерин Краков

Ерин Кракоу позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Ерин Кракоу 2022 г

Колко е нетната стойност на Ерин Кракоу? на Ерин Краков нетната стойност се оценява на около 3 милиона долара към 2022 г. Заплатата и приходите й обаче също се преразглеждат. Все още има малко подробности за нейните превозни средства, дом или други притежания. Нито приходите, нито разходите й могат да бъдат оценени.

Професионален живот и кариера

Ерин Краков започва актьорската си кариера през 2010 г. За първи път се появява в драмата The Importance of Being Earnest. По същия начин тя играе специалист Таня Габриел в телевизионния драматичен сериал Lifetime Съпруги на армията в Афганистан. Тя също се появи като гост-звезда в мистериозния романтичен сериал Castle. Краков също се появи като главна роля в драматичния сериал на Hallmark Channel When Calls the Heart през 2014 г. Тя партнира на Даниел Лисинг. When Calls the Core, драматизация на Hallmark Channel, я изстреля до известност.

Тя също играе ролята на Елизабет Тачър, преподавател във филма, който вдъхнови програмата. През 2013 г. тя също играе Саманта Харт в телевизионния филм Chance at Romance. През 2014 г. Краков играе Кристи Рейнолд в Cookie Cutter Christmas. Тя се появява в сцена на Good Girls Revolt през 2016 г. и телевизионен филм, наречен Finding Father Christmas през същия период. Тя също е участвала в много коледни филми, включително Finding Father Christmas, Engaging Father Christmas и Marrying Father Christmas.

Ерин Краков Гадже и запознанства

Кой е гаджето на Ерин Кракоу? Ерин е необвързана през 2022 г. Ерин пази личния си живот в тайна и просто споделя информация за професионалния си живот в социалните медии. Постът й с Даниел пък накара обществеността да мисли, че двамата се срещат.

По същия начин, Даниел е неин партньор в When Calls the Core. Те имаха страхотна химия на екрана и двамата бяха съпрузи един на друг във филма. Той е австралийски актьор, известен предимно с филмовата си работа. Ерин не е открита за партньорството си, но има малко подробности за предишните й партньорства. Запознават се по време на кастинга за „Когато зове сърцето“ в студиото. Те сякаш насочват приятелството си към брак.

Също така, знайте за Нетна стойност на Кристин Бийзли, биография, възраст, съпруг, височина

Популярни Публикации