Apple Martin - Всичко за дъщерята на Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Apple Martin е зашеметяващата дъщеря на Гуинет Полтроу и музиканта Крис Мартин. Тя е родена в Лондон, Англия. Тя е първото дете на двойката, а неин кръстник е актьорът Саймън Пег. По-малкият й брат се казва Моузес Мартин. Личният й живот е дискретен, с изключение на това, че е видима в социалните медии на майка си и свири музика с баща си.

Бързи факти

Пълно име Apple Martin
Първо име Ябълка
Фамилия Мартин
Професия Дете на знаменитост
Националност Английски
Град на раждане Лондон
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Крис Мартин
Баща професия певица
Име на майката Гуинет Полтроу
Професия майка актриса
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Телец
Братя и сестри Моузес Мартин
Дата на раждане 14 май 2004 г
Възраст 18 години

Ранна слава

Apple беше най-очакваното дете на Холивуд и тя получи много обич. Тя стана най-търсеното в Гугъл холивудско дете заради необичайното си име. Твърди се, че е наследила актьорските способности на майка си актриса и че има невероятен глас и музикални способности. Тя беше наблюдавана да пее песен на Ариана Гранде за благотворителност с баща си през 2016 г. и често участва в училищни събития. Тя е наистина талантлива и нямаме търпение да видим какво ще направи по-нататък.

Всичко за Гуинет Полтроу

Майка й е американска актриса от Лос Анджелис, носителка на Оскар. Тя е дъщеря на актрисата Блайт Данър и филмовия продуцент и режисьор Брус Полтроу. Докато расте, тя спазва както еврейските, така и християнските празници. Тя посещава Crossroads School, преди да се прехвърли в Spence School, частно училище за момичета в Манхатън. Тя беше студентка в Калифорнийския университет, но напусна, за да преследва кариера като актьор. Apple Martin

Връзка

Романсът на Полтроу стана известен, когато тя се сгоди за актьора Брад Пит на 24-годишна възраст и тя излизаше с него от 1994 до 1997 г. След това тя излизаше с актьора Бен Афлек до 2000 г., когато приключиха романса си след повторно, не- отново връзка.

Родителство

Полтроу се срещна с Крис Мартин, вокалист на британската група Coldplay, зад кулисите по време на представление през 2002 г. и те моментално щракнаха. Мартин дори създаде хит песен, Fix You, за да й помогне да скърби за смъртта на баща си, който почина три седмици преди да се срещнат. Те се ожениха на частна церемония в Калифорния през 2003 г. След единадесет години брак те решиха да се разделят и да разтрогнат връзката си през 2014 г. Те имаха дъщеря на име Епъл и момче на име Моузес, на които и двамата бяха родители.

 Apple Martin

Дръзките подвизи на Гуинет Полтроу

Полтроу е работила в различни области, различни от актьорството. Тя е лице на парфюма Pleasures на Estee Lauder и на корейската модна марка Bean Pole International. Тя също така е разказвала много аудиокниги, включително The Brown Bear & Friends, за която получава номинация за Грами за най-добър албум за деца. Тя е най-известна като предприемач за стартирането на месечната публикация за начина на живот Goop, която прерасна в електронна търговия, документална поредица, здравна конференция и други начинания.

Нетна стойност

Майка й Полтроу е богата жена с успешна актьорска кариера и развиваща се бизнес империя.

Популярни Публикации