Лев Камерън Хмелев- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Lev Cameron Khmelev е 19-годишен американски актьор, рапър и инфлуенсър в социалните медии. Лев Камерън Хмелев е участвал в много танцови конкурси и телевизионни програми, включително Dancing with the Stars Juniors, So You Think You Should Dance The Next Generation и Little Big Shots. Той също така е играл като актриса в Evil Stuff и My Haunted House. Научете повече за Лев Камерън Хмелев Биография, Уики, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Lev Khmelev
Дата на раждане 11 октомври 2005 г
Възраст 16 години
Хороскоп Паунд
Късметлийско число 1
Щастлив камък Перидот
Щастлив цвят Син
Най-доброто съвпадение за брак зодия Близнаци
Пол Мъжки
Професия Актьор, танцьор, Youtuber, личност в социалните медии
Държава Франция
Тегло 62 кг
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение по отношение
Запознанства Пайпър Рокъл
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност Френски и руски произход
образование Los Angeles Valley College (онлайн)
Майка Ирина Хмелева
Youtube Лев Хмелев Youtube
Instagram Lev Khmelev Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Лев Камерън Хмелев, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Лев Камерън Хмелев? Лев Камерън Хмелев е на 16 години и е роден на 11 октомври 2005 г. Той е французин от зодия Везни. След това Лев и роднините му се преместват в Съединените щати.

Лев завършва CHSPE или калифорнийски гимназиален изпит, след като завършва подготвително училище и след това започва да посещава онлайн курсове в Los Angeles Valley College. По същия начин Лев редовно публикува снимки на майка си в профила си в Instagram. Ирина Хмелева е името на майка му.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Лев Камерън Хмелев? Лев Камерън Хмелев е висок около 5 фута 8 инча и тежи приблизително 62 кг. Няма подробности за бицепсите му, височината на роклята, размера на стъпалото, измерванията на гърдите-талията-ханша или нещо друго. Освен това Лев има сини очи и руси кичури.

  Lev Cameron Khmelev

Лев Камерън Хмелев позира за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на Лев Камерън Хмелев и социални медии

Каква е нетната стойност на Лев Камерън Хмелев? Що се отнася до социалните мрежи, Лев Камерън Хмелев използва акаунта @itsmelev в Instagram. Когато пише тази биография, той има над 1,2 милиона фенове и е публикувал 793 съобщения. По същия начин, на 2 януари 2018 г., Лев стартира своята страница на Лев Камерън в YouTube.

Този канал е получил над 127 милиона гледания и над 1,35 милиона зрители. На страницата му в YouTube ще намерим фантастични видеоклипове с предизвикателства, като такива с продължителност до 24 часа, отговори, шеги, танци, песни и много други. Движа се напред, Нетното състояние на Лев Камерън Хмелев се оценява на 2 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Лев Камерън Хмелев започва да танцува, когато е на пет години. Той участва в Dancing with the Stars: Juniors и So You Think You Should Dance: The Next Generation. Младият Лев също е актьор, работил е по Evil Things и My Haunted House. Лев направи своя актьорски дебют в късометражния филм от 2015 г. And the Tiara Goes To. Той играе герой на име Squirgly Dag в комедийно-драматичния филм Ham on Rye. Лев се появи и в музикалното видео на Джъстин Тимбърлейк Can’t Stop The Feeling.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Лев Камерън Хмелев? Пайпър Рокъл има връзка с Лев Камерън Хмелев. Пайпър от време на време се появяваше във видеоклиповете на Лев в YouTube, преди да започнат да се срещат, и той я наричаше своята влюбена в тези видеоклипове. След това Лев поиска Пайпър да бъде неговата Свети Валентин на Свети Валентин през 2020 г. Скоро след това, започвайки през май 2020 г., двойката започна да се среща.

Пайпър Рокъл е сензация в YouTube, която качва различни забавни видеоклипове на уебсайта си. Каналът й в YouTube има над 6 милиона зрители. Пайпър също е гимнастичка, музикант и танцьорка. Пайпър също е била в Brat Mani и телевизионното шоу Paparazzi.

Факти

  • Лев Камерън Хмелев е 19-годишен американски актьор, рапър и инфлуенсър в социалните медии.
  • Лев Камерън Хмелев е участвал в няколко танцови конкурса и телевизионни програми, включително Dancing with the Stars Juniors, So You Think You Should Dance The Next Generation и Little Big Shots.
  • Пайпър Рокъл има връзка с Лев Камерън Хмелев.

Популярни Публикации