Bryce Eusebio- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Брайс Еусебио е известен филипински актьор, модел, медийно лице, онлайн личност и сензация в социалните медии. Той спечели признание в резултат на изявите си в няколко отлични филма и очарователния си външен вид. Той стана известен като актьор през 2016 г., когато беше нает като Бимбо в телевизионния сериал „Oh, My Mama!“

Бързи факти

Пълно истинско име Брайс Еусебио.
Нетна стойност 2 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 15 март 2006 г.
Възраст (към 2022 г.) 16 годишен, годишна.
Професия Актьор, модел, звезда на TikTok и звезда в социалните медии.
Родно място Филипините.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Частно училище във Филипините.
Квалификация Гимназист.
Слънчев знак Риби.
Националност филипински.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Брайс Еузебио

на Брайс Еузебио родители във Филипините го раждат на 15 март 2006 г . Той живее в родния си град и упорито се стреми да придобие световна репутация. Брайс е на шестнадесет години (към 2022 г.). Той е много талантлив индивид, който успя да балансира своето училище и актьорска кариера. Според докладите той е посещавал частно училище за началното си образование. Той би бил гимназист според възрастта си. Наред с актьорската си кариера, той дава приоритет на училището си. Никога не пренебрегва образованието си заради работата си.

Височина и тегло на Брайс Еузебио

Брайс Еузебио е висок 5 фута 7 инча . Тежи около 50 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Брайс Еусебио

Нетната стойност на Брайс Еузебио

Колко е нетната стойност на Брайс Еузебио? Този изключителен актьор живее в прекрасна къща с членовете на семейството си. Той обича мястото му да изглежда красиво и спретнато. Той допълнително украсява стаята си със светлини и растения. Във всеки случай Брайс Еузебио натрупа нетна стойност от около 2 милиона USD (приблизително). Актьорство, моделиране, реклами, TikTok и други видове приходи са сред източниците му на доходи.

кариера

Брайс Еузебио започва да моделира и да се изявява, докато е много малко момче. Като дете започва кариерата си в развлекателния бизнес като модел и участва в различни реклами и печатни реклами. Той прави своя актьорски дебют през 2014 г., на 8-годишна възраст, в телевизионния сериал „Бъдете внимателни със сърцето ми“.

Брайс получи възможност да изобрази Ланс в няколко епизода. Започва да печели паралелна работа във филмовия бизнес в резултат на прекомерната си привлекателност. В допълнение, той стана известен в нацията през 2017 г. с ролята си в телевизионния сериал „Oh, My Mama!“

След това той се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително Destined to Be Yours, My Guitar Princess, My Special Tatay, Daig kayo ng lola ko, Pepito Manaloto и много други. В допълнение, той наскоро се появи като Кристофър Ренасия в прочутия телевизионен сериал „Отглеждането на Мамай“.

Приятелка на Брайс Еузебио и срещи

С кого се среща Брайс Еузебио? Еузебио е надарен и интелигентен човек. Той натрупа значителна база от фенове в многобройните си акаунти в социалните медии въпреки младата си възраст. Открихме, че той е най-добрият приятел на невероятна артистка на име София Пабло и е публикувал няколко снимки с нея в собствените си социални медии, след като прегледа официалните му акаунти в социалните медии.

Е, той просто я гледа като приятел. Във всеки случай, Bryce Eusebio сега е фокусиран единствено върху своето образование и работа. Преди да установи връзка, той има огромни стремежи в живота. Статусът на връзката му в момента е необвързан, според това.

Популярни Публикации