Amymarie Gaertner- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Еймари Гертнер е самоука американска танцьорка и хореографка, която се утвърди като видео сензация във Vine с над 4,2 милиона последователи. Амимари Гертнер също се появи в Dance Camp, оригинален филм на YouTube Red.

Бързи факти

Пълно име: Еймари Гертнер
Дата на раждане: 5 август 1994 г
Известен като Американска танцьорка, хореографка
Възраст: 26 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло: N/A
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 5,4 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Охайо
Националност американски

Биография на Амимари Гертнер

Еймари Гертнер е жена на 26 години. С той е роден на 5 август 1994 г. под знака на зодия Лъв в малък град в Охайо, САЩ . Тя не е разкрила никакви подробности за баща си, майка си или братя и сестри. Тя обаче е от американска националност.

По същия начин тя е израснала, слушайки пънк, уестърн, акустична, дъбстеп и мейнстрийм музика по радиото през 60-те и 70-те години на миналия век и цени широка гама от музикални жанрове. Тя танцуваше в мазето на къщата си като тийнейджърка. Тя също може да свири на китара, но не си представя себе си като музикант.По същия начин тя имаше кученце на име Джинджър, но преди време й липсваше. Тя също има голдън ретривър на име Хъни и две котки на име Лъки и Брауни. Кучето й има собствен акаунт в Instagram, @honey thegolden. За корените й от Охайо феновете често й правят комплименти за тексаския й акцент. Освен това разбира малко испански.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Амимари Гертнер? Гартнер е зашеметяваща сензация в социалните медии, който е висок 5 фута 6 инча и тежи неизвестно колко. Нейните допълнителни подробности за пропорциите на тялото обаче също не са налични. В резултат на това тя има изцяло руса коса и кафяви очи.

  Еймари Гертнер

Amymarie Gaertner позира за снимка Източник: Instagram

Еймари Гертнер не си струва

Говорейки за печалбите на Гертнер, тя става много известна на страниците си в социалните мрежи, въпреки че е получила прилична сума пари. Освен това каналът й в YouTube набира зрители и абонати ежедневно. Освен това тя е много популярна и добре установена в TikTok, известен преди като Music.ly, където има много фенове и коментари за видеоклиповете си. Според най-новите оценки тази зашеметяваща танцьорка има нетна стойност от около 5,4 милиона долара към октомври 2022 г .

кариера

Еймари Гертнер е самоук американски танцьор, хореограф, актьор и личност в социалните мрежи, която стана известна, след като показа своите свободни танцови движения в шестсекундни публикации във Vine. Тя се научи да танцува и сега може да танцува на всяка песен.

По подобен начин през 2015 г. тя беше съ-домакин на версията за Хелоуин на „Dancing with the Stars.“ Тя също участва в епизода „A Sudden Duet!“ от уеб сериала „Sanders Shorts“, режисиран от колегата Винер и интернет знаменитост Томас Сандърс следващата година. Тя също участва в няколко епизода от едноименния сатиричен и музикален сериал на Томас.
Тя започва да танцува като дете първия ден, когато го чува. Освен това ранният спомен на Гертнер е за танци в кухнята и къщата, когато е бил на четири години. Веднага след като стереосистемата на къщата й беше построена, тя започна да учи танци в мазето. Тя е танцувала там и е създала малка работилница за себе си. Тя никога не се страхуваше да танцува пред хора, така че скоро започна да участва в шоута за таланти и да се появява на партита.
На 1 март 2008 г. Гартнер пусна своя едноименен сайт в YouTube. Въпреки това в началото на 2011 г. тя започна да споделя кратки откъси от участията си в множество шоута за таланти. Тя качва кадри с танци, актьорско майсторство и влогове на страницата си в YouTube. Освен това тя стана един от първите хора, които изпробваха Vine през януари 2013 г., след като беше публикуван, и беше една от първите, които изпробваха най-новата платформа до март същата година. Тя започна първия си Vine, стоп-моушън филм, в мазето си и създаде видеоклипове на своето кученце, домашен любимец, пътувания с кола и посещения на концерти, за да ги сподели с няколко от своите фенове, главно приятели.

Джорджия Уигам Гадже, Запознанства

Джорджия Уигам най-вероятно е необвързан и няма партньор. Това също може да е грешно, тъй като няма никаква информация относно личния й живот, толкова малко може да бъде проверено.

Докато се превръща в звезда на социалните мрежи, тя продължава да пази личния си живот предимно в тайна. По-конкретно, тя не е споделила подробности за живота или аферите си. Освен това тя често е свързвана с колегата си в YouTube Logan Paul, тъй като те често са виждани заедно, но тя изрично развенча твърденията, твърдейки, че те са просто добри приятели.

По същия начин тя обясни спекулациите за връзката им във видеоклип с въпроси и отговори, публикуван през февруари 2014 г., като каза, че след като са се запознали чрез Vine, те са открили, че живеят много заедно и са започнали да излизат по-често. Те също са създали няколко Vines заедно и са станали приятели.

Освен това тя постоянно поддържа чист имидж, докато е свързана с общността на социалните мрежи от дълго време. В крайна сметка тя избегна някакъв скандал или клюка.

Факти

  • Тя е израснала, слушайки пънк, уестърн, акустична, дъбстеп и мейнстрийм музика по радиото през 60-те и 70-те години на миналия век и цени широка гама от музикални жанрове.
  • Тя се научи да танцува и сега може да танцува на всяка песен.
  • Докато става звезда в социалните мрежи, тя пази живота си в тайна.
  • По-конкретно, тя не е споделила подробности за живота или аферите си.
  • Освен това тя често е свързвана с колегата си в YouTube Logan Paul, тъй като те често са виждани заедно, но тя изрично развенча твърденията, твърдейки, че те са просто добри приятели.

Популярни Публикации