Франческа Киеза - Всичко за майката на Федерико Киеза

Федерико Киеза , италиански професионален футболист, чиято майка е Франческа Киеза 'с . Той е крило на клуба от Серия А Ювентус, към който се присъедини под наем от Фиорентина, както и на италианския национален отбор.

Бързи факти

Пълно име Франческа Киеза
Първо име Франческа
Фамилия църква
Професия Майка на знаменитост
Националност Италиански
Държава на раждане Италия
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Енрико Киеза
Без деца 3

Нейният етнос е италианка. Тя е омъжена за Енрико Киеза, който също е бил професионален футболист. Адриана, Лоренцо и Федерико, техните три деца, са им родени.

Франсис Чърч Нетуърт

Нетното състояние на Франческа Киеза е около 2 милиона долара към 2021 г.Федерико има приятелка

Федерико Киеза има връзка с Бенедета Куагли от 2019 г. Двамата са лудо влюбени един в друг. Те не спират да говорят един за друг в социалните мрежи. и те са едни от най-красивите двойки голове, които светът някога е виждал.

Федерико преди това се срещаше с Катерина Чабати, с която се запозна през 2017 г. Те все още не са се оженили. Те живееха заедно на река Арно в Тоскана, но се разведоха през 2018 г.

Бенедета Куагли, коя е приятелката на Федерико?

Бенедета е известна като приятелката на футболиста Федерико. Тя също е модел и инфлуенсър в социалните медии. Тя е родена на 2 февруари 2001 г. и сега е на 20 години. Федерико Куагли и нейната майка я раждат. Едоардо Куагли, неговият по-голям брат, беше неин по-малък брат.

Федерико, подобно на баща си, отбеляза гол на Европейското първенство:

Федерико, подобно на баща си, вкара гол за Италия срещу Австрия на Европейското първенство през 2021 г. Тъй като баща му, Енрико Киеза, също отбеляза гол на Евро 1996, те са първите баща и син, отбелязали гол в състезанието. Федерико вкара първия гол за Италия в продълженията срещу Австрия.

Ето няколко интересни факта за Федерико Киеза:

Федерико е оценен на 60 милиона евро, защото Фиорентина отказа да го пусне за по-малко. Не е лесно да го убедиш да отнеме La Viola. Когато се изправи срещу легендарния Джиджи Буфон, той почти го принуди да се оттегли от футбола.

Първо, той твърдеше, че е дезориентиран. Той заяви, че за първи път играе срещу сина на бивш приятел. Федерико има 11 мача за страната си. Когато играе като дясно крило, той е много силен и доминиращ.

Биография на Федерико Киеза:

Федерико е италиански професионален футболист, който играе като крило за престижния клуб Ювентус, както и за Фиорентина. Той е и член на националния отбор на Италия. Той играе предимно като крило, но може да играе и нападател.

  Федерико Киеза

Федерико Киеза

Той е роден на 25 октомври 1997 г. от баща си Енрико Киеза и майка си Франческа Ломбарди. Израснал е в заможно семейство с футболен опит. Баща му е бивш професионален футболист, който играе за Сампдория през 1989 г.

Той прекарва 20 години във футбол за най-добрите италиански клубове като Фиорентина, Лацио и Парма. Федерико обича да учи, да играе видео игри и да прекарва качествено време с приятелите и семейството си. Нетната стойност на Федерико се оценява на повече от 2 милиона евро, а източникът на доходите му е като професионален футболист.

Възраст

Федерико, нейният син, е на 23 години и е роден на 25 октомври 1997 г. в Генуа, Италия.

Популярни Публикации