Ready to Love Season 6 Reunion е настроен да бъде пуснат по СОБСТВЕН ТВ

Ready to Love ще се завърне с нов експлозивен епизод. Програмата за запознанства изследва живота на видни афро-американски мъже и жени, като се фокусира върху етапа на ухажване от мъжка гледна точка. Следващото шоу е едно от най-очакваните, тъй като групата се събира отново за специална среща, за да деконструират своето пътуване и да се изправят един срещу друг. Специалното ще бъде много по-драматично, като един от актьорите дори ще напусне.

Резюмето на епизода е следното:

Ансамбълът „Ready to Love“ разказва за своето пътуване, но не може да се измъкне от суматохата, карайки много членове на актьорския състав да бягат от сцената.Най-новият епизод ще бъде излъчен по OWN в петък, 21 октомври, от 20:00 ч. ЕТ.

На на Готов да се любов събиране специален, Споделя това и Кадиан има нагрят.

След експлозивен сезон актьорският състав на Ready to Love е готов да се изправи един срещу друг и ноктите са навън. В кратък поглед към специалното събиране, Shareese и Kadian спорят за забележка, която според съобщенията Shareese е направил. Когато водещият разпитва Кадиан за изявлението на Sugar Daddy, тя го съветва да попита Shareese, тъй като тя не знае нищо за това.

  Готов да обича

Shareese твърди:

Тъй като не беше записано, няма да го кажа тук и да изложа своя случай. Но знам, че тя каза, че ще излезем при нея и нейния захарен татко.

Кадиан заявява, че тя не говори по този начин и че Шарийз й се е обадил, за да говори с нея. Членовете на екипа Ready to Love спорят, когато Shareese твърди, че Kadian й се е обадил, а не обратното. Когато членовете на актьорския състав не могат да си изяснят историите, другите въртят очи, а Кадиан определя другата звезда като заблуда.

В друг трейлър Кадиан може да бъде видян да беснее срещу цялата група и да казва:

Ще прецакам всички тези ку*****.

Сампсън признава, че е във връзка, а Тарника е чута да казва на някого, че той дори не претендира за вас извън това. Този епизод на събирането е претъпкан с драма, така че включете се, за да разберете кой член на актьорския състав ще избяга от сцената и защо ансамбълът Ready to Love остава задъхан.

  Готов да обича

Повече информация за програмата

Ready to Love е програма за запознанства, която се фокусира върху мъжката гледна точка, тъй като те търсят истински дългосрочни партньорства. Програмата беше съсредоточена върху проспериращи афро-американски жени и мъже на 30 и 40 години, които търсеха любов.

Синопсисът на предаването е следният:

Ненаписан сериал за запознанства от мъжка гледна точка тръгва по ефира, наблягайки на техните прозрения и преживявания, докато търсят трайна, честна и истинска любов. Ready to Love проследява успешни чернокожи мъже и жени на 30 и 40 години, докато преминават през процеса на ухажване.

Програмата позволява на състезателите да избират кой да се прибира всяка седмица, тъй като кой е по-добре да изпрати хората у дома от тези, които решават дали си заслужават да бъдат опознати или не? Част първа от специалното събиране ще бъде излъчено по OWN в петък, 21 октомври, от 20:00 ч. ET, когато актьорите се събират, за да разкрият мръсното пране на другия.

Популярни Публикации