Синтия Лучиет- Възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера, националност

Синтия Лукиет е популярна звезда в социалните медии, която стана известна, след като се присъедини към семейството на BUZZR като домакин на тяхното игрово шоу Език на тялото. Тя също беше домакин и продуцент на The Drop в YouTube канала на All Def Digital. Личният й канал в YouTube има над 20 000 последователи. Научете повече за Синтия Лучиет Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, гадже, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Синтия Лукиет
Псевдоним Синтия
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 30-годишен
рожден ден 17 септември 1992 г
Родно място Ню Йорк, САЩ
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Синтия Лучиет

На колко години е Синтия Лучиет? Тя е родена на 17 септември 1992 г. в Ню Йорк, САЩ. В момента тя е на 28 години и зодията й е Дева. Тя има американско гражданство, но етническата й принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Синтия Лучиет и други подробности за семейството. Синтия Лучиет също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина и тегло на Синтия Лукиет

Колко висока е Синтия Лукиет? Тя е висока на 5 фута и 5 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Cynthia LuCiette има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Синтия Лукиет, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Синтия Лукиет

Синтия Лукиет (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Синтия Лучиет 2022 г

Колко е нетната стойност на Синтия Лучиет? От професионалната си кариера като звезда в YouTube, Синтия Лукиет може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетната стойност на Синтия Лукиет се оценява на около 0k до 0k.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Синтия Лукиет? Синтия Лучиет вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Синтия Лукиет предпочита да запази личния си живот личен. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Тя беше хлапета за WROC TV 8, правейки прогнозата за времето сутрин и вечер. Първият й хостинг концерт беше продуциране и хостване на уеб и телевизионни предавания BRKDWN и Red Hawt Gossip.
  • Тя започва кариерата си в Yahoo! с шоуто Superfan. Тя се появи и в сезон 8 на Wild’ N Out на Ник Кенън и летен сериал за FOX TV, наречен Топ 30. Тя подписа договор с цифровата фирма на Кевин Харт, HartBeat.
  • Тя убеди семейството си да се премести в Лос Анджелис, след като завърши гимназия. Тя има брат или сестра.
  • Нейните домакински задължения в The Drop са за канала All Def Digital в YouTube на Russell Simmons.

Също така, знайте за Нетна стойност, биография, възраст и националност на FoxKirsten .

Популярни Публикации